_ozlmm gayesblog fındık çiğ badem ceviz tüketiyorum ara öğünlerde birde gece 3 te bir adet ceviz ile süt içiyorum doktorum öyle söyledi
gayesblog _ozlmm kefir içiyorum ben öğlen de içebiliyorum bazen. Gece mi içmek lazım sizce ? Bu konuda bilginiz var mı
_ozlmm gayesblog bana kefiri sabah kahvaltısı ve öğün arasına verdi ama ben içemedim sabahları şimdi sadece ara öğün de içiyorum onun dışında en çok yoğurt ayran ve süt var kefirim günde 1 kez gece de süt dedi ama nedenini inanın bilmiyorum pek fikrim de yok sadece dediklerini yapmaya çalışıyorum
Nurcantas65 En az öğün aralarında 4 saat bekle,bol su şekerli,hazır unlu mamülleri kes,meyve sadece 1 porsiyon sabah kahvaltisinda tükettim. Şekerim normaldi benim ama her ihtimale karşı +6 kiloyla 40+3 de doğum yaptım
Betusbetus Yemeklerden sonra öğün aralarında türk kahvesi de cok dengeliyor. Öğünlerde yogurt tüketmek de aynı sekilde. Ve sabah- öğlen yemeklerinden sonra 15 dakika, aksam yemeğinden sonda yarım saat yürümek cok iyi geliyor. Doktorum bu yürüyüşlerin bilmemkaç doz insüline denk geldigini söylemişti