Nbnbn Merhaba yarın şeker yüklemesi için doktorum sabahtan çağırdı sabah 9 da gel dedi ama sıvı içecegi kendim mi alıcam reçeteyle bişe yazmadı nasıl olucak anlatırsanız sevinirim
ferhpnar Nbnbn yok canım sabah aç gideceksin kan alcaklar sonra içeceği onlar veriyor içeceksin bir saat sonunda kan verceksin sonra 2. Saat dolunca tekrar kan verceksin bu arada hiçbir şey yiyip içmiceksin su bile
Beyzabbygt Nbnbn ben üniversite hastanesinde yaptırdım içerdeki medikalden kendim aldım içeceği onlar yönlendiriyor , ilk aç karnına sonra içeceği içip 60. Dk sonra da 120.dk kan aldılar bu arada hiç bisey yiyip içemediğin için bende baş dönmesi olmuştu
Nbnbn ferhpnar anladım teşekkür ederim bazıları almam gerekiyor dedi de o zaman ilk önce sabah gidip kan vereyim duruma göre öğrenirim o zaman
Efebelinay12 Ben ilkini özelde yaptirdim önce aç kan aliyorlar unutmadiysam sonra içecek veriyorlar ama ikinci çocuğumu devlette yaptırdım onda hoc icecek vermediler önce aç kan aldırdım sonra yemek yiyip 1 saat ve 2 saat sonra akn verdirdim
gulesergurgen Ben sağlık ocağında yaptırdım kendim aldım, 50 likse toplam iki kan veriliyor , biri içecekten önce diğeri içecekten 1 saat sonra. 75 likse içecekten sonra 2. Saatte tekrar kan alıyorlar . Bende öyle olmuştu .
gulesergurgen Hayat70 Su şekeri etkilemediği için içilebilir diye biliyorum yani ben özellikle su içmemeye dikkat ettiğimi hatırlamıyorum.
Hayat70 gulesergurgen İzin veremediler suya en son gece 12 den önce içtim. Şimdi de 12 30 kaçar aç susuzum oruç gibi düşün dediler.