Alparslanmom__ Mervebes ben 34 haftalığım daha doğum hakkında hiç konuşmadık doktorumla belli degl normalmj sezeryanmj olacağı oyuzden
elif-ozpay111 Mervebes gittiğinizde verebilir, bende bugun 36+5 deyim kontrolüm vardı belirledik, 38+0 haftaya çarşambaya gün verdi
Mervebes Hulo2105 ay ne güzel hemen vermiş bana sadece temmuzun son haftası alacağını söyledi ama tam gün vermedi
Efnan-77 Hulo2105 nasıl öyle erken aldınız bende devlet konturollüyüm ama özelde olucam 38 haftada olmak istiyorum ama daha eylülün başına çok var diye vermezler hemen diye gitmiyorum
Hulo2105 Efnan-77 ben özele gidiyorum. Doktorum biliyordu sezeryan istediğimi. Makat geliş şu an dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim o zaman sana gün verelim dedi 12-15-19 ağustos seç birini dedi bende 15 Ağustos olsun dedim. Yazdı sisteme saat 9 doğumu diye.
Efnan-77 Hulo2105 ne güzel benim gidicem doktorda sana bırakıyomuş 38. Haftanın içinde bi gün alsın istiyorum bende
Melek1818 Şuan tm 37haftaligim 38.2 alacak sezeryanla, 3sezeryananim20temmuz gün verdi biz o tarihte istedik evlilik yıldönümünüz