Zuleyha_18 Gümüş kapak mı ? Göğüs kalkanı mı ? Hangisini tavsiye ediyorsunuz ? İlk doğumda çok fazla çektim o zaman almamıştım hiç bişey bunda almayı düşünüyorum
myavocado Zuleyha_18 kisiye göre de değişiyor herhalde, bazısı gümüş kapak aldığı halde kullanmamış, bazısı çok övüyor. Bana arkadaşım gümüş kapak vermişti, göğüs kalkanı da aldım, deneyeceğim artık
Seddda Tugbax68 bende işe yaramadı sadece lansinoh göğü ucu balım işe yaradı ama tabi kullanıma çok memnun kalanda var
Tutaste_ Bnada cok bilmişler yine krem al dedi bana kapak almak istiyorım ben bu uygun olan varya Philips sin gögüs kalkanını düşünüyorum ikisinide alıcam sanırım
19931994 Zuleyha_18 canım ben şöyle yaptım, krem aldım zaten , bir de göğüs kalkanı aldım eğer göğüs kalkanı işe yaramasaydı gümüş kapak alıcaktım ama işe yaradı sadece göğüs kalkanı kullanıyorum çok rahat ediyorum
SrpYlmz Zuleyha_18 ben göğüs ucu kremi aldım bide göğüs kalkanı aldım e bebekten ya gümüş kapak aşiri pahalli eğer kalkan ise yaramazsa öyle alırım diye onu almadim
Lumlum Zuleyha_18 ben sadece gümüş kapak ve krem aldım kalkandan haberim yoktu 😂 onlar iş görür heralde :)