1boy1girl Ahhhh!!! yarın doktor kontrolüm olduğu için evi dip bucak temizledim🥴🥴 Menüde de Sebze dolma buzluktan Spagetti Kavun
Buserk huzunluponcik aa patlıcan ekşilisi ne acaba , nasıl yapıyorsunuz çok merak ettim. Babam patlıcanı çok sever doğuma gelince ona yaparım belki kolaysa ☺️
Edaacar-ozkan 1boy1girl taze fasulye pilav tefek sarması su böreğim var şuanlık salata yaparım birde 😃🤣
huzunluponcik Buserk yemek değil ama bazi yemeğin yanına çok yakışıyor patlıcan i fırında pişiriyoruz doğrayıp biraz buzlu su biraz limon tuzu pulbiner nane karıştırıyoruz içiyoruz ben bayılıyorum herkes sevmeyebilir tabi🙃
Buserk huzunluponcik biz gömme turşu yaparız , biraz onu anımsattı. Ama serin serin mis kokulu kesin güzel olur . Bir gün deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim 😍
sispsmnr huzunluponcik bizde şöyle yaparız patlıcan biber biraz büyük doğrarız suda haşlarız suyunu süzüp soğuk suya koyarız içine sarımsak nane tuz ve sumak ekşisi koyarız dolapda bekletip köftenin yamına yeriz çok güzel oluyor tavsiye ederim ekşi seviyorsanız
Tutaste_ 1boy1girl benim kocam yemelsiz durmuyo beni deli ediyor. Midem bulana bulana kuzu kol sebzeli yapıyorum pilav yapıcam şehriye çorbası magnolya. Bunların hiç birinden ben yemiycem 😀