Hapymoom95 Pendik medipol hastanesinde nergiz hanıma gidiyorum daha yeni başladım oraya giden ve doktor tavsiyesinde bulunacak olan var mı?
Asilkaselg Hapymoom95 canan acar demiri tavsiye ederim ilk doğumunda tüm süreçte beraberdik şimdi 2. Bebeğimde de devam ediyorum çok bilgili bi dr
hyena Hapymoom95 saadet hanımdı doktorum çok iyi ama doğumum hafta sonuna denk geldi pazar canan hanım yaptırdı ondanda memnun kaldım
Eflinshine Hapymoom95 Benim doktorum Semra hanım çok memnunum ama ilk dogumumda haftasonuna denk geldi Nergiz hanım yaptirdi dogumumu ondan da memnun kaldim
buseeaydinn9 Hapymoom95 Canan hocaya gidiyorum çok memnunum doğum yaptıktan sonrada güncelleme yaparım 🌸
Dilekulgtt Asilkaselg canan hocadan nemnunmusunuz acaba birde saadet hanim varmis duyduguma gore aytekin hanimda cok yogun randevu zor bulunuyor galiba doktor arayisindayimda ?
Asilkaselg Dilekulgtt aytekin hanım ile canan hanım çok iyi doktorlar ama maalesef aytekin hanım fazla yoğun canan hanım ilk doğumumu yaptı 2. Hamileliğimde de gidiyorum şimdi çok memnhnum
Dilekulgtt Asilkaselg cok tesekkur ederim aytekin hanimi cok duydum ama okadar yogun bi doktor da tercih etmek istemiyorum ya saadet hanim ya canan hanim aklimdaydi 🌸