zlemceylan Dilekulgtt aaa evet hassas mı değil ki acaba diğer testlere göre fiyatı daha pahalıdır kesin di mi
Dilekulgtt zlemceylan belli etmiyor bu test belki 2 gun sonrasi yumurtlama gosterecekti. 5 tane 150 tl di bayramdan once almistim baktim yetmicek inovotia siparis verdim
zlemceylan Dilekulgtt bende öyle almıştım pahalıydı ve yetmiyordu ama kaset ve strip olanlar daha iyi oluyor
Zeyson Dilekulgtt yaa sen ne güzel yumurtlamayı görmüşsün cnm benim test hala aynı koyulukta devam bugün hiç artmadı koyuluk
Dilekulgtt Zeyson yaptinmi bugunde. Iste kaset testle devam etseydim belki goremeyecektim bende fark ediyor testler
Dilekulgtt zlemceylan kesinlikle onlarla dene bakalim bu ay olmazsa bidaki ay duzenli denersin insallah guzel sonuclar alirsin
zlemceylan Dilekulgtt umarım bakalım 🥰 benim regl döngüm biraz uzun oluyor 40-45 günde bir oluyorum yumurtlamam da geç oluyor maalesef 😔
Dilekulgtt zlemceylan valla gecen ayni bende gec regl oldum ama normal yumurtladim 40 gunu gecmisti benimde
Dilekulgtt zlemceylan 2 ay duzensiz oldum biri 40 gunu buldu biride 40 i gecti gebeyim sandim kac kez test yaptim anlatamam 😅 o yuzden dedim bu sefer ovulasyon deneyeyim cunku yumurtlamayi takip edemem bu sekil gene sarkabilir cunku
Dilekulgtt Zeyson son adetten kac gun sonra baslamistin ben 2 gun sonra basladim ne olur ne olmaz diye haftasonuna kadar bence yumurtlarsin
zlemceylan Dilekulgtt anladım mevsim geçişleri, stres vs. olduysa ondan dolayı etkilenmiş olabilirsiniz ☺️ benim genel olarak döngüm bu şekilde düzenli olarak 40-45 gün arasında oluyorum 🥰