Zeyson Son adetim 23 hazirandı 3 gündürde ovulasyon yakibi yapıyorum sanki her gün bı tık daha koyulaşıyo
dem34 Zeyson henüz şu an yumurtlama Yok devam edin yapmaya aynı yanındaki gibi koyu kırmızı olması gerekiyor ben de öyle gibi kaldım ilk denemem de
Selma2412- Zeyson devam et canım sağ taraf gibi koyu olması lazım sol tatafın gönlünce güzel haberler alırsın sonunda inşaAllah🤲🏻🌸
Zeyson sutlukahve_ inşallah cnm kendi hesabıma göre cumaya yumurtlama olması lazım adetim düzenli olur genelde burda bazılarında genelde önce silik olup bi anda koyulaşıp pik olanları gördüm
Zeyson dem34 tahminimce kendi hesabıma göre cuma günü falan pik olur daha önceki hamileliğimde doktor kontrolünde ilk denememde gebe kalmıştım bana yumurtlamamın normal döngüde olduğunu söylemişti
Zeyson Dilekulgtt başkalarının ovulasyon testlerinde genelde hep silik olup bi anda koyu pik olanları görünce benimkinin böyle her gün koyuluğunun artması dikkatimi çekti
Dilekulgtt Zeyson yumurtlama sürecine girmissin demekki yarin obur gun yumurtlarsin bence bende adet bitiminden 2 gun sonra basladim 6.testte yumurtladim 2 gun sayarsak 8. Gunde yumurtlamjsim
Zeyson Dilekulgtt ilk hamileliğimdede doktor kontrolünde gebe kalmıştım doktor gün vermişti iki döngü arasında normal yumurtlama günündeydi onu hesaplayınca cuma yumurtlama başlangıcı oluyo tabi eger degişmediyse yumurtlama zamanım son adetim 23 ündeydi
zlemceylan Kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum regl döngüm 40 günde bir falan oluyorum. 11 haziranda Regl oldum. 15 haziranda bitti. Ama bende koyulaşma göremiyorum. 😔
Zeyson zlemceylan seninki sanki 27 haziranda diğer günlere göre koyu gibi cnm bide bu test yerine innovita marka kullan onun hassaslığı çok güzel
Dilekulgtt zlemceylan testle alakali olabilir mi acaba ? Bende ilk artimed kullandim yumurtlama gozukmuyodu ertesi gun inovotia kullandim o gun yumurtlama gordum inovotia da
Dilekulgtt zlemceylan sanki 24 haziranda yumurtlama gibi gordum ben yanlis olmasin ama zaten yumurtlamadan sonra siliklesiyor
Dilekulgtt zlemceylan birde tavsiyem ayni testi dene ve ayni saatlerde yapmaya calis saatlerin cok oynuyor.
zlemceylan Kızlar benimde ovulasyon testim regl döngüm uzun 40-45 günde bir oluyorum. En son 11 haziranda oldum 15 haziranda bitti. Giderek de koyulaşmıyor da. Canım sıkıldı 😔