Diririiririm Kubrakaraduman bizim bir kaybımız var onun için alıp kullanamadığımız park yatağımız ve bebek arabamız vardı. Ufak tefek de kıyafetler aldım ama yine de eksik çooook 😅 nasıl bi liste hazırlasam karar da veremiyorum
Bebek35bebek Diririiririm Aramızda 4 güncük var kasım sonu olacak gibi doğum alrep burcumu yay burcumu olacak çok merak ediyorum 😂
Diririiririm Bebek35bebek canım 14 Kasım bizim tahmini doğum. Kasım sonuna kalmaz benceee senin de 18 Kasım mı tahmini doğumun
Bebek35bebek Diririiririm benim 27 kasım gözüküyor ultrasonda yay olmasını istiyorum bende ama bakalım 23 twn önce doğarsa akrep olacak erkek çocuklar geç doğar diyorlar ama bakalım görcez🐣😂
elif475475 Kubrakaraduman bana da zaman geçmiyor sanki 🤣 daha 7 haftalık ama evde bir tane daha var acelem de yok sindire sindire yaşamalıyım. belki de son hamilelik tecrübem. 3. Yü Düşünmüyorum şimdilik 😁
Diririiririm Bebek35bebek 8 Şubat bizim de. 14 Kasım gösteriyor senin de 20 Kasım olması gerekiyor tahmini doğum tarihin canım. Yani büyük ihtimal akrep burcu bebişlerimiz olacak 😅 sizin cinsiyet nedir