_Mother_ öncelikle doktorum çok iyi bi doktor yabancı zaten detaylı ultrasyonda bişey çıkmadi yaptırdigim yerdeki doktor da bişey demedi her şey yolundaydi detaylı ultrasyondan 2 ay sonra kadın doğum aciline gittim devlet hastanesi bana bebeğin kafası uzun dediler sonra detaylı ultrasyonu yapan doktora tekrar gittim baktı evet kafa yapısı uzun dedi genetik olabilir ailedeki birinden kaynaklanıyor dedi abimin küçükken kafa yapısı öyleydi sonradan düzeldi şu an düzgün kafası neyse ben Ankara’da yaşıyorum bu bahsettiğim hastane doktorlar Diyarbakır’da oraya gitmiştim 1 2 aylığına eve döndüm ve kendi doktoruma gittim bugün hepsini anlattım sıkı takip istedi nipt testi yapabilirsin dedi sadece 1 tüp kan alınıyor senden ve bakılıyor bebeğim 1 hafta geriden geliyor geçen haftaki doktorda 1 hafta geriden geldiğini söylemişti hala aynı düzelme olmamış 2 li 3 4 lü tarama testleri hepsi yapıldı detaylı ultrasyonda da bi sorun çıkmadı genetik testi düşünücez 9 gün sonra tekrar kontrole gidicem gittiğim doktor op dr kadın doğum doktoru tekrar Perintoljiye ye de gidicem tabi eğer Perintolji doktoru da testi yaptır derse yaptırırım bizim ilk başta da bebeğin plastenasinda küçük kistler olduğu söylendi Perintolji doktoruna gittiğimde bana kistlerin bi sorun yaratmıycağini söylemişti öyle de oldu kistler küçüldü azaldı bi risk oluşturmadi yani tekrar aynı Perintolji doktoruna gidicem kafa yapısı için o ne diyicek bilmiyorum