minigin_annesi Varmi Benim Gibi Sidikli olan ulen?🐒Yaklasik 1haftadir Gribim🤦Her Hapsurdugumda 🙄Her Oksurdugumde altima kaciriyorum😂Bi gun gece kalktim ki altim sudur🤦Banyoya kactim gunluk hijyenik ped kullaniyorum her yatmazdan oncede degisir oyle uyurum...Tualetde pedimin sisitigini gordum esime bagirdim uyan suyum gelmis hastaneye gidelim😂😂😂esim o telasla felan kalkti ki altima yapmisim dedim🤣🤣🤣🤣🤦🤦Kizlar 2gunde 22ic camasiri degismekte ne demek🤦🤣🤣🤣varmi benim gibi sidikli olan😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Kubracls minigin_annesi ben bu akşam 3 oldu iç çamaşırı eşortman değiştiriyorum gribim ve tutamıyorum 😂 eşime söyledim kaç yaşında kadınsın utanmıyorsun diye gülüyor bana 😂😂
Yavrusuveannesi minigin_annesi allah sizi iyi etsin ya çok güldüm yazınıza:))) hamile kadınların ortak noktası heralde bu 😂😂😂😂
Mlsars Tabiki de ben😂😂 ve yaklaşık 3 ,4 haftadır böyleyim her öksürdüğümde hapsirdigimda altıma kaçırıyorum iç camasirlarim yetmio artık umarım doğuma kadar sürmez 17 haftalık hamileyim umarım ikimizinkide bir an önce geçer 🤣
minigin_annesi Mlsars Yehoooo yalniz degilmisim😂😂O gun acildede soyledim bu gebelikte zorlaniyormusuz o yuzdendir😁25haftaligim ve halen devam ediyor🤣
minigin_annesi Kubracls vallaha gecen evde misafirim varken basima geldi 🤣🤣🤣🤣anlatamam o duyguyu allahtan molped gecelik kullaniyorum artik😂😂😂
Sudem minigin_annesi haha ben biraz once bile dizlerimin üstüne çömelme hareketi yapiyodum patt işedim 😂hapşuruyorum,öksuruyorum pattt yine işemişim tutamiyorum napim haha 😂😂
Yavrusuveannesi minigin_annesi çok aşırı değil benim ki ama kaçıyo yani :))) son haftalarım benim de basurumdan şikayetçiyim:((
melegimizgeliyor minigin_annesi Allahımmm aynı beni anlatıyorsun 😂😂😂😂 1 haftadır gribim ve iç çamaşırı yetiştiremiyorum kendime ahahahahha
Ozderr minigin_annesi hahahhaha 🤣🤣ya işeme lafı dedin öyle üşeniyorum ki su an kalkmaya bende yataga işeyecem 😂😂😂