tatlibebegim_ Doktorum devletin uyuşturmadan yaptığını o yüzden özelde yaptırın lokal anestezi şeklinde dedi yaptıranlar fiyat ne kadardı acana birde devlette gerçekten uyuşturmuyolar mı
Dilara_0 tatlibebegim_ ben evde yaptırdım uyuşturarak bayıltma olmadan yapıldı. Biraz ağladı ama o da can yanmasından değil benim oğlum çok hiperaktif çocuk yatmayı asla sevmez o yüzdendi. 1.500 TL verdik 23gun sonra dikişlerin tamamı düşmüş ve iyileşmiş durumdaydı. Yaptırdığımda 15 aylıktı oğlum suan 18 aylık oldu. Şehir olarak fiyatlar da değişebilir hastaneye göre de değişkenlik gösterebilir ben Kahramanmaraşta yaşıyorum ☺️
Dilarac tatlibebegim_ ben 40 ı çıkınca yaptırmıştım 3 bindi şimdi 6 olmuş Beylikdüzü asilhan doktorun ismi Dikişsiz sadece o bölge uyuşmalı
btlbsr tatlibebegim_ özeller aşırı pahalı geldi iki dk lık işlem için mantıksız buldum. Devlette çok iyi bir doktor buldum baya araştırdım. Sadece pipisini uyuşturdu uyutmadı yani ve sünnet işlemi sadece 2 dk sürdü. Dedim 2 dk için iyi ki özele yaptırmamışım. Sağlıklı güzel yapacak doktor araştırıp devlette yaptırabilirsiniz içinize sinen birisine ben çok memnn kaldım
CereenCkr Kaç yaşında yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba benim henüz oğlum doğmadı ama fikir olarak kalsın aklımda
Dilara_0 CereenCkr çok gecikmesin ilk 6 ay yaptirsaniz aslında hem iyileşmesi hemde sünnet sonrası acı hissetmesi açısından sizin ve bebeğinizin açısından çok daha sağlıklı. Ben geç yaptırmak zorunda kaldım kırkımız çıkar çıkmaz depremi yaşadığımız için Kahramanmaraşta bu yüzden sonraya atılmak zorunda kaldı 15 aylık yapıldı 23 güne hiçbir şeyi kalmadı. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyileşme süreci de erken biter ☺️
tatlibebegim_ Dilara_0 uyuşturmadan canı acıyo mu acaba ya benim bebeğim 2 aylık hiç yatmayı sevmez uyku dışında elleri kolları sürekli hareket halinde
CereenCkr Dilara_0 büyük geçmiş olsun hepimizin yarası ALLAH bir daha yaşatmasın 😔🤲 anladım çok teşekkür ederim 😍
Dilara_0 tatlibebegim_ anestezi olur uyuşturma olmazsa o da zaten uyuyor olacak hiç bir şey hissetmez merak etmeyin. Sizin içinizden hangisi iyi geliyorsa onu yaptırın. İster anestezi altında olsun isterse uyanık şekilde uyuşturarak yapılsın. Karar size kalmış ☺️ Şahsen sıcaklar geldiği için Ağustos sonu Eylül başı gibi yaptirsaniz daha iyi olur en azından bez vs bagladiginizda pişik olup da canı daha az acır iyileşme sürecinde
irmaksenartar tatlibebegim_ yaptıralı 11 ay oldu, 35 günlüktü lokal anestezi ile yapıldı 8.000 ödemiştik, şimdi cok artmıstır tabi🥹
NNanelimonn Ben oğlumu 5 buçuk aylıkken lokal anesteziyle uyumuş şekilde devlette sünnet ettirdim.20 dakika sonra bitmiş bir şekilde kucağımdaydı.Bir hafta on gün de hiçbir şey kalmadı.Bence devlette yapılabilecek bir işlem çünkü çok kısa ve kolay🙏🏻
Lina_mungsn tatlibebegim_ sağlık kabininde yapmıştık dikişsiz 10 günlükken o zmn çok uygundu şimdi 800tl olmuş