Mommerve Gata da Dr İlhami’ye giden bir kaç kişi vardı eşleri kalp atışı için içeri alıyor mu İlhami hoca acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?
Mommerve FHKK yaa zekai tahirin semt polikliniğinde alıyolar ama bu hafta kalbini duyamazsak gataya gidelim dedik bizde inşallah alıyorlardır
FHKK Mommerve etlik zübeyde hanıma git canım orda Türkan Dikici doktor var çok iyi çokta güzel ilgisi var 😊
Bisofiya Mommerve Şöyleki Mustafa Hoca çok yoğun, adam resmen atom karınca gibi. Bazen 2 ye alınan randevuya 3 te gelebiliyor zira derslere ve ameliyatlara giriyor. Ama işlerini tık tık hallediyor. Ben seviyorum kendisini samimi bi yaklaşımı var.
Mommerve Denisss memnun musunuz peki İlhami hocanın adını duydum ilk randevu olacak ona aldım herkes memnunum deyince bir deneyim dedim
Denisss Mommerve memnunum ama saat konusunda sknti oluyo hep aksamali oluyor kuzenimin eside ulas fidana gidiyodu o onermisti oda memnun kalmisti
Mommerve Denisss bende yakın olduğu için düşünüyorum ama özel ve devlet arasında hala kararsızım devlet olursa aklımda gata ve keçiören araştırma var bakalım nasip artık ☺️