Nbnbn Normal mi Kızlar sizin bebişleriniz kaç kilo doktorum kiloyla alakalı yorum yapmadı ama şeker yüklemesi yapmamı istedi kilosumu fazla çıktı soramadım şimdi aklıma geldi paylaşırsanız sevinirim
Maviss718 Nbnbn benimde 24+5 670 gram çıktı şeker yüklemesi olmuştu zaten hamilelik şekeri çıktı bende de aslında aşırı kilolu değil şekerli şeyler asla tüketmem ona rağmen çıktı bende anlam veremedim. Sendede olabilir belki canım
Ebruliates Nbnbn şeker testi zamanı olduğu için istemiştir 24-28 haftalarda yapılıyor kilosu normal bence
myavocado Nbnbn benim de o çocuk vardaydi o haftalarda, bir sıkıntı yoktur şeker yüklemesi zaten yapılıyor 24-28 hafta döneminde endişe etmeyin
eea Benim 24+4 te 593 gram çıktı normal dedi doktorum. Ama forumdakiler genellikle 7oo gram civarı olduğu için bana benim bebiş zayıf kalmış gibi geldi
Kubrakar272727 Nbnbn bizimde 705 Gr mis 24+1 günlük aynı şekilde bugün doktor şeker testi istedi ama bu haftalarda herkes ten istiyormuş yani bebislerle alakalı değil gayet sağlıklı ilerliyor gebeliginiz dedi