Mervealya1992 Nurci teşekkur ederim perşembe denıcem baska ozellere randevusuz gidiyorum hep bundada gerek uok demı
Gulll00 Nurci merhaba. Suan gop avrasya hastahanesinin dogum ucreti nedir biliyor musun? Cevre hastahanelerin falan
Nurci Gulll00 gereksiz bir uçma hemde yılbaşı öncesi 14 dü sonrasında 25 oldu geçen aylarda 30 oldu bu ay tekrar canlanacaktı
Gulll00 Nurci kasim ayinda akrabamiz 17 bucuga mi ne dogum yapmisti sezaryani. 1 sene bile olmadan bu kadar zam olir ku ya el insaf. Duygu hastahanesi hakkinda bilginiz varmi dogum ucretinden
Nurci Gulll00 ayrı ayrı hatırlamıyorum ama genel olarak gazioşmanpşa çevresini araştırmıştım 25-30 binden aşağıya yoktu
Seyma-10 Mervealya1992 dünden beri Avicenna hastanesini araştırıyorum çok iyi yorumları var son zamanlarım bende oraya gitmeye karar verdim
Miskinim Mervealya1992 avicenna çok fena yani ilgisizler vs ama medipol de emzirme desteği vs veriyorlar
Mervealya1992 Miskinim bende medıpole karar verdım ona dah sıcak baktım ama bakalım daha benm yolum uzun 8ay var doguma 😂
Miskinim Mervealya1992 olsun bende senin gibi düşünüyordum 26. Haftaya geldim 12 haftam kaldı şaka gibi
Mervealya1992 Nurci yok vazgectım gitmedım onun yerıne yakınımdakı hastaneye gıttım cnku kese ıcın gitcektım boşa oralara kadar gıtmım dedim ama yansıtmayan suan tek avıcennamış