sltn2686 2 li test vericem haftaya bugün Eskişehir tıp fakültesinde. 12+3 olucaz ozaman cinsiyet belli olur mu birde sonuç kaç günde çıkar tıp fakültesinde takipliyim doktora ücretli. çok korkuyorum birde bi sıkıntı çıkar diye :( bir düşüğüm var 8 haftalık
Hilal2901 sltn2686 allahın iznşyle bir soeun cıkmaz içini ferah tut 🌸 cinsiyeti de görürlerse söylüyorlar ama ben öğrenmemistim 16 da mı ne öğrenmistim😂 ilkini 12 de öğrenmistim gerçi belli olmuyor gösterirse söylüyorlar. Bu arada 8 haftalık bebim de bir düsüğüm vardı 2. Sağlıklı dogu çok şükür simdi üçü bekliyorum rabbime bol dua et gerisi sağlıklı ise oluyor ❤️
Topraksmom sltn2686 11+6 yız bu perşembe ben de 2 lı tarama yaptırcam içimizi ferah tutalım ℅100 sonuç veren bir test değil yanılma payı da çok oluyor, içinizi ferah tutalım 🙏🏻 bu arada hemen ölçülüyor ense kalınlığı vs sonuç anında çıkıyor diye hatırlıyorum ilkinden 4 yıl önceydi ama öyle olması lazım
dika sltn2686 2 li test sadece 12 ci haftada mi yapılıyor bilmiyorumda doktorum birşey demedi ona göre randevu alacam da
sltn2686 Topraksmom ense kalınlığı ve burun ölçümü hemen bakar ama kan testi hemen çıkmıyor maalesef evet yanılmaya payı var kötü çıkarsa ne yapıcaz :(
Topraksmom sltn2686 kan testi de mi alınıyor onu bilmiyorum, aile geçmişlerinde yoksa kötü çıkmaz Allahın izniyle 🙏🏻 bu aydan sonra aldırıp cana kıymak olmaz benim düşüncem, sonuç kötü çıkıp sağlıklı doğan çoook fazla var inşallah sonuçlarımız güzel çıkar 🙏🏻
dika sltn2686 anladım teşekkür ederim doktorum 13 haftada gel folik asit bırakacağız dedi yeni ilaçlara başlanacak ama 2 li demedi sizde görünce yazmak istedim teşekkür ederim
sltn2686 Topraksmom evet kan testi de yapılıyor orda yüksek risk çıkarsa ileri tetkikler yapılıyor inşallah normal çıkar 🙏