Arkadaşlar bende doğurdum çok şükür kızımla bugün tam 21 günlük olduk çok şükür.
Arkadaşlar tam 10 Haziran da 37+0 da kontrolüm vardı ve sabah 8 de kontrole gittim muayene oldum herşey çok güzeldi kızım makat gelişti düzelmemişti suyumda azalmıştı doktor bugün doğuma alalım dedi ben biran şoka girdim eşimle gezme planı kurmuştuk gün içine o kadar eminiz doğuma daha almıycaklarından bir kağıda doğuma alınmam gerektiğine dair birşeyler yazdı ve acilden girmemi söyledi ben kadın doğumdan çıktığım an hüngür hüngür ağladım biran hazır olmadığımı düşündüm Ve oturup biraz düşündük eşimle nolcak diye ve dedik gidelim şu işi bitirelim artık 3 kişi olalım ve koyulduk evin yoluna kaynanamı aldık refakatçim oldu kendisi eve gittim duş aldım eşyalarımı aldım ve saat 12 gibi hastaneye geldik giriş işlemlerini hallettik idarar kan vs verildi alttan muayene edildi en korktuğum şey çatı muayenesiydi her aklıma geldiğinde ağlardım ben o acıya dayanamam diye ama hiç acımadı çok şükür sonra oturdum tekerlekli sandalyeme götürdüler beni odama kıyafet verdiler giyindim ve 15 dk sonra gelip götürdüler doğuma ilk başta perdeli bir alanda bekledim karşımda baygın iki kişi duruyor onların yanında beni doğurtacaklar sandım çok gergindim saat 3 buçukta beni alıp asıl doğumhaneye götürdüler çok korkuyordum ama belli etmemeye çalışıyordum herkes çok iyi çok tatlıydı yaptıkları her işlemi tek tek söylüyorlardı sırtına şimdi soğuk bişey vuracam şuaraya iğne olcak vs diye o beni kandırıp bianda iğne yapacaklar diye ödüm kopuyordu ve iğnemi yapacağını söyledi acıtmadı da hiç yatırdılar elimi tutup destek verdi biri uyuştuğumu test ettiler tamamen uyuşmuştum ama hala çok korkuyordum herşeyi hissediyorum ama hiç acı yoktu bebeğim doğmuş ağlıyor ben benim kızım olduğunu bilmiyorum. Çünkü karnımdan plesentayı çıkarmaya çalışıyorlar ben kızımı çıkarmaya çalışıyorlar sanıyorum hemşire bebeğin ağlıyor ne hissediyorsun deyince benim bebeğimi ağlıyor sabahtan beri dedim güldük. Ve kızımı getirdiler öptürdüler göğsüme koydular ve gittiler sonra ben yavaş yavaş istemsizce inlemeye başladım ama ağrı hissetmiyorum hissetmeye başlıycak gibiydim hemşire acele etmemiz gerekiyor dedi ve bitti işlem beni doğumhaneden o baygın kadınların yattığı yere götürdüler ve bacağıma sıcak bir hava koydular o kadar rahatlatıcıydıki uyumuştum sürekli gelip kontrol ediyorlarlardı tamamen kendime geldiğimde sorular sorup beni odama götürmeye geldiler Odama geldim kızımı emzirmeye çalışıyorum ama dikişlerden ve ilk doğum tecrübesizliğinden çok zorlandım herşey çok güzel geçmişti çok şükür
Şunu da belirtmek istiyorum normal doğum korkusundan sezeryan doğum düşünenler için karnımdaki pıhtıyı çıkarmak için göbek deliğimin olduğu yerden karnıma muayene ettiler bastırarak o kadar kötü bir acıydı ki çığlık çığlığa ağladım doktorun elini tuttum izin vermedim demek istediğim şuki sezeryan doğum da çok zor Dua edin hayırlısı neyse o olsun normal doğurmayı deneyin biz evimize geldik çok şükür 21 günü devirdik rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah bu başlık altında bebeğimin nasıl sarılık geçirdiğini de anlatmak istiyorum aynı hataları sizde yapıp perişan olmayın