eda_nur_46 Beta değerim perşembe günü gece 12 de yani aslında cuma günü 8.50 çıkmıştı pazar günü yine test verdim 42.64 çıktı bana biraz az yükseldi gibi geldi sizce nasıl 🥺
eda_nur_46 myavocado yani bilmiyorum uygulamaya girdim betada eğer az artış varsa dış gebelik kimyasal gebelik olabilir diye uzunca bilgi vermiş korktum biraz doktor randevum Salı günü inşallah kötü bir şey olmaz
myavocado eda_nur_46 iki günde yaklaşık iki kat artması gerek, ben yanlış mı hesaplıyorun sizin iki kattan da fazla artışınız yok mu, neden az artış olduğunu düşünüyorsunuz
eda_nur_46 myavocado perşembe gecesi ve pazar öğle verdim 3 gün falan oldu 60 üstü olması gerek diye düşündüm bir de benim gibi olanlar okudum hep 100-200 lerden bahsettiler ondan endişelendim 🥹
myavocado eda_nur_46 kötü düşünmeyin tam iki kat bile şart değil yüzde altmış kadar artış varsa sorun yok deniyor. Erken öğrenince bu ilk günler illa ki stres oluyor ama salı ya da çarşamba tekrar kan verirsiniz, iyi dusunleim bence hiçbir sorun yok ☺️
edaauznn eda_nur_46 verdiğiniz teste göre Perşembe 8 cumartesi 16 pazartesi 34 diye gitmesi lazım Max iki katı arttığı zaman , sizin pazar günü 40ı geçmiş bence de arkadaşın dediği gibi herhangi bir sorun gözükmüyor gönlünüzü ferah tutun🌸