1acemiannee tebessumm_02 36 hafta oldum bugün yarım yamalak hazır sayılır bu hafta kapatacağım artık☺️
EceNaz26 tebessumm_02 32.haftada herşeyi almıştım ama 35 de yıkayıp ütüledim yerleştirdim bugün kapadım hazır bekliyorum 😊
sariniz13 tebessumm_02 35.haftamda hazırladım ne yalan söyliyim bi tık yoruldum hazırlarken kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz o zaman hazırlayın ama unutmayın son zamanlar şişip ağırlaşmaya başladığınız için zorlaşacak bunu 2 gün önce doğum yapmış biri olarak söylüyorum 😘😘
Prensesannesibir Bugün 36 haftalık olduk şükür herşeyimiz hazır 🙏 ilkinde çok tecrübesizdim ama bunda bilinçli bir şekilde hazırladım ve aldım eşyalarımı 😊
2bebelii tebessumm_02 Şuan 36 haftayım 34 haftada hazırladım geçen günde son eksiklerimi tamamladım iyi ki hazırlamışım 2. Doğumum bu daha tecrübeli bir şekilde erkenden bitirdim şuan çok bunalıyorum birşey yapacak halim kalmıyor size tavsiyem 2 hafta içinde halletmeniz 😀
Miskinim tebessumm_02 ben ilkinde 32 de hazırladım 36 da acil doğuma alındım ne kadar erken o kadar iyi
Srfe01 Miskinim vallahi bende bilmiyorum 😃 önümüzdeki hafta alışverişe çıkıyoruz Allah’ın izniyle birgunde alışveriş olur zaten 36 haftada da çantayı hazırlarsam inşallah 😂
esty35 tebessumm_02 37+0 günlüğüz 33′de yavaş yavaş hazırlamaya başladım bugün her şeyi tamamlayıp bavula yerleştirip kapattım artık 😂
momofmychildren tebessumm_02 Bugün hazırladım ❤️ Bebek hastane çantası hemşireye verilecek 11li hastane çıkışı 2 adet bez alt açma örtüsü (gerekli olursa diye) YEDEK KIYAFET 2 tane alt üst takim 2 tane zıbın 2 tane eldiven 2 şapka 4 adet ağız mendili 2 adet alt açma örtüsü 10 adet bez pişik kremi kaşık biberon normal biberon ıslak mendil emzik 2 tane ince muslin örtü 1 tane kalın örtü ANNE İCİN GEREKLİ ŞEYLER 2 tane düğmeli pijama 3 tane lohusa kilodu 5 adet depend 1 tane emzirme sütyeni 1 tane atlet 2 adet çorap göğüs pedi gümüş kapak göğüs ucu kremi terlik havlu hastaneden çıkarken giymek için elbise şarj aleti Kızlar yeterli mi? 34+5 olduk ♥️
momofmychildren 4949zilanerturk ben her ihtimale karşı koydum belki hastanede biberona ihtiyaç olur Pişik kremini de yeğenim de bezi çok sıkmışti hemen pişik olmuştu ondan aklıma geldi Emzik vermem hemen ama aklımda kalacağına çantada kalsın dedim 😅😂
Miskinim Srfe01 kız ben 36 da doğuma gittim acele et 😅😅😅 işin gücün rast gitsin inşallah vaktinde gelsin inşallah