Sevgim1916 Kızlar sabahtan beri sürekli devamlı kasılmam oluyo yürüyemez hale geliyorum gitsem miki hastaneye 34+1 im
Prensleriminannesi Sevgim1916 hiç bekleme. Direk git nst ye bağlarlar hemen ağrı ve kasılmanı ölçerler
Prensleriminannesi Sevgim1916 sen bilirsin ama kasılma hafife alınıcak bişey değil Doğum başlaya bilir kasılma demek erken Doğum demek sonuçta
Sevgim1916 Prensleriminannesi yatıncada oluyo kaç defa lavaboyada çıktım ondan mı acaba diye YÖK yani biraz daha geçmezse giderim
Prensleriminannesi Sevgim1916 düz yatınca daha çok olur yan yat benim erken Doğum riskim var ben sürekli yaşıyorum kasılmayı ve mutlaka doktoruma gidiyorum serum tedavisi uyguluyor ama biz daha 29. Haftaya yeni girdik
Nrgll Cok afedersiniz ama kasilma nasil oluyo.. Bende 34 haftaligim benimde erken riskim var ama kasilma hic yasamadim ilk hamikeligim birde. Bazen doktorumda soruyo kasilman oluyomu diye. O nasil bisey diyemiyorum😊 sanci gibi mi
Prensleriminannesi Nrgll karnın çok fazla sert olur ve bacak nasıl kasar kalır hareket yetiremezsin ya onun gibi düşün karnın tamamen kasılır kalır kıpırdayamazsın. Benim o şekilde oluyor.
sudamlasi Nrgll karnınızın bi tarafı tepe oluyor orası sert ve ağrılı oluyor. Bazen ağrısız da olabilir.
Eda_mustafa Nrgll ayyy bende anlamıyorum. 33 haftalık olduk .bebeğim kasıklarıma baskı yapıo gibi bişi oluyo. Acaba o kasılmamı ki 🤣😂
Sevgim1916 Prensleriminannesi valla gece benim için zulüm olmaya başladı dön babam dön Allah yardımcımız olsun uyuyabilene aşk olsun uyumuşum biraz rahatladım