GlsmmKlyn Normalde hamile olan insanlar çok uyuyormuş bende aksine eşim uyuyor ben ayakta 🤔 sizler ne durumdasınız ?
Busra_bugraaa GlsmmKlyn o zaman çok erken başlamış sende ilerledikçe daha zor oluyor o zaman hiç uyuyamıyorsun 😬
Cyla2014 GlsmmKlyn bende 13 haftalığım geceleri çok sık uyanıyorum uyuyamiyorum bir türlü 3 haftadır ondan önce de gündüzleri sürekli uyuyasım gelirdi
Zeynpatak GlsmmKlyn ilk 3 ay mişıl mışil uyudum simdi defalarca uyaniyorum ( 20.haftadan beri ) sanirim Allah beni bebege hazrliyo 😅😅😅
Busra_bugraaa Zeynpatak Doğum yaptıktan sonra saatlerce uyumak istiyorsun sanki günlerce uykusuz kalmışsın ama pek mümkün değil gece ilk doğumumda bebeği emzirmek için annem beni kaldırıyordu yatagın içinde oturup ağlıyordum sen niye uyandın diye 🤣🤣🤣🤣 bakalım bu nasıl olacak 😬
Ssshhh Son aylar felaket gece on kere uyanıyorum ne zaman dönmeye kalksan uyanırsın zaten bide tuvalete gitmek var bide kemiklerin ağrısından uyanıp bi saat oturuyorum boş boş 😂
Zeynpatak GlsmmKlyn oyle dusunmek istiyorum ☺😅 wc ye gtme sıkligim artti benim ondan uzun sure uyuyamiyorum sanirim. Bir kez uyaninca da bidaha dalmam cok zor oluyor
Nrgll GlsmmKlyn 34 haftaligiz gece olsun istemiyorum resmen.. Uyuyamiyorum uyusam bile saat basi kalkiyorum cok zor bi durum allah hepimizin yardimcisi olsun..
1850 Nrgll aynen bende 36 haftalıgım gece oldumu geriliyorum artık sabah7 8 olana kadar uyuyamıyorum .uykuya dalmak. Cok zor . Daldıgım zamanda tuvalet gelıyor hemen uyanıyorum. Bebek aşağıya bdkı yapmaya baslayınca tuvalet ıhtıyacı dahada arttı
GlsmmKlyn Zeynpatak ya benimde sürekli saçma sapan rüyalar görmekten uyanıyorum bide etkisinde kalıyorum