2 yıllık kanser tedavisinden sonra 2. Kez evlilik hamile kalman imkansız asla kalamazsin diyen doktorlar herşeye rağmen seni seviyorum senin evlatların ile musmutlu bir aile olur yaşar gideriz diyen bir adam ve 5 yıldan sonra ailemize katılmak isteyen minik mucizem herşey sanki bir rüya gibi buraya ilk katıldığım zamanlarda adettendir son 99 yazanları görünce o kadar umutsuz oluyordum ki ben göremem zaten diyordum Doktorlar da umut vermiyor yaşamaz bebeğin heyete girip baktirman lazım gerekirse de son verelim gebeliğe diye ama ben içime ekilen bu müjdeli mucize tohumun benimle kalması için ısrar ettim belkide umutsuzluğun içinde en büyük umut yine benim içimdeydi 3 tane evladımla ne zorluklar göğüslemistim zamanında neleri aşmış ne yollardan tek başıma geçmiştim bunun içinde son ana kadar ne yapmam gerekiyorsa yapacaktım ve yapmaya da ömrüm yettikce devam edecektim bana önce zorluğa sabrettirip sonrada durmadan ödüllendiren Rabbime sonsuz şükürler olsun 🤲🏻💕 Evet bugün bizde son 99 geri sayımına katıldık gerçi biz erken doğum ile bir iki hafta önce gelcez ama olsun 99 kervanına girmiş olduk sağlıkla son ana kadar bu sevinci yaşamayı nasip etsin İnşallah Mevlam🤲🏻💕 Hepimizin evlatlarını bağışlasın evlat arayanların bedenine can suyu düşürsün hastane köşelerinde evladını bekleyen Annelere güç kuvvet sabır versin sağ salim evlerine gitmeyi nasip etsin evladını karnında yada doğumda veya doğum sonrası kaybeden Annelerin yüreğine ferahlık sakinlik versin. 💕🤲🏻💞