sydtns 1 hafta öncesine kadar 15 gün boyunca geçmek bilmeyen baş ağrılrı vardı aniden kesildi şimdi ise sağ kulakta sürekli basınç sesi var kalp atışı ordan duyuyorum. Daha önce başına gelen car mı acaba kkb uzmanım hamile olduğumve sıkınttılı evrede olduğum için bir şey yapamayacagını beklememiz gerektiğini söyledi ama psikolojik olarak zorluyor 😞
Fthlya sydtns merhabaa bendede aynı sorun başladı ve doktor yapılacak bir şey yok diyor sizin geçtimi acaba??
sydtns Fthlya iyi bayramlar canım kusura bakma yeni gördüm evet geçti çok şükür kaynağını çok araştırdılar ilaçta kullanamadım yeni hamileydim sonradan tansiyon problemim olduğu çıktı tansiyonunu takip ettir aksatma bol bol su iç limon ye ihmal etme
snmnl Bende arada bir oluyo geciyo bazen çok rahatsız ediyor yapacak bişey olduğunu sanmıyorum vücudumuzda fazla kan gezdiği için basınç artıyo ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
sydtns snmnl artan basınçtan olabiliyor ama benim tansiyondan olduğu çıktı sonradan çok zorladı beni uzun bi süre şimdi iyi çok şükür
Fthlya sydtns benim daha teşhis konmadı doktor hamilelik te olabilir dedi ama bide senin dediğin gbi tansiyon a baktırayım çünkü çok sinir bozucu bir şey uyku falan uyutmuyor..çok teşekkür ederim 😊