Bensu1111111 Reglim 4 gün gecikti gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı.. fakat kasık ağrım bel ağrım var ve kasıklarım çok sert.. ayrıca sarı beyaz akıntı geliyor.. dün gece de mide bulantısı ve bacak ağrısıyla uyandım bu durumu yaşayan var mı
Cimenn1223 Bensu1111111 gecikmen varmş istersen kan ver canım kesin sonuç alırsın içinde de şüphe kalmaz
minikdefnemm Bensu1111111 Ay tamda ben açıcaktım böyle bi post sizi gördüm benimde bugün gecikmemin 5. Günü 3. Gününde test yaptım negatif ve ara ara adet olucakmısım gibi kasıklarımda agrı asırı yorgunluk sürekli uyku falan var
minikdefnemm Bensu1111111 nerdeyse bir sürü belirtim var ama test negatif ilk hamileliğimde tam adet günümde öğrenmiştim şimdi gecikmeye rağmen testte çıkmıyor böyle bisey neden olur acaba gecikmem olmaz normalde 🫠🫠🫠🫠😵💫😵💫😵💫
zey-nep11 minikdefnemm belki gec yumurtlaman olmuştur ondan adet gecıkmıştır. Olablıyor bazı aylar. Ama inşallah vardır nasip 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bensu1111111 Negatif sonuç idrarda enfeksiyon varmış progestan iğne yazdı 3 tanesini şimdi vuruldum flucan diye bir ilaç verdi haftada 1 kere kullan dedi bir de zalaın diye fitil verdi
minikdefnemm Bensu1111111 hala regl olmadım bugün 7. Gün gecikmede 3. Gün yaptıgım test negatifti bi daha yapmadım sizin nasıl
Bensu1111111 Bende regli olmadım anlamadım bu işi hiç böyle olmuyordu 23 günde oluyordum 26 Haziran da regli olmam gerekiyordu bir kaç gün daha bekleyip test yapacağım