kalorisizpatates Kivircik01 en hayırlı zamanı bekliyoruz inşallah güzel haberlerimizi de burada paylaşacağız🩵
MelodyFairy kalorisizpatates Söktürücü bitti regl olcam bekliyorum ☺️doktoruma gitcem aşılama sürecine başlamak için umarım bu sürece bir an önce girip olumlu sonuç alırım 🥹🙈🤲🏻
DENIZ_55 kalorisizpatates bende 7 ay önce sezeryan oldum 4 aydır korunmuyoruz 5 temmuz benimde rabbjm herkesin gönlüne göre versin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu❤️🥰
MelodyFairy kalorisizpatates Ay bir hareketlenme var olcak gbi ama bakalım 2 gün oldu ilaç biteli 1 hafta yada 10 gün içinde oluyormuşsun bakalım artık canım🥰🙈
kalorisizpatates MelodyFairy bol bol bitki çayı iç kuzum hatta ben kürtajdan sonra adetim çok geç olmuştu ben de artık sinirlenip 3-4 tane aspirin içtim ondan sonra söküldü😅
0127ryhn kalorisizpatates benimde bat 24 bu ay hacamat v.s başka şeyler deneceyegim dahada umutluyum o yüzden güzel düşünelim güzel olsun 🥰
Sevde345 Benimde bir düşüğüm var 8 aydir bekliyorum müjdeli haberi sanki bu ay olacak gibi her ay umutluyum rabbim banada tüm isteyenlerede bu ay sağlıklı bebekler nasip etsin
FatoRamo kalorisizpatates inşallah bende bekliyorum inşallah olur beraber güzel haberi alırız Allah’ın izniyle
Nergisim09 kalorisizpatates benimde 14 temmuz görünüyor bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamayi ve çatlamayi bulduk nasipse 12 temmuz da test günüm Şubat 1 de dış gebelik amaliyatı oldum laparoskopik yöntemle 6 haftalık tüpümdeydi şükür sıkıntısız olup çıktım Rabb’im ogünleri bidaha göstermesin güzel haberler alalım Allah’ın izniyle 🤲🏻😊❤️
Elanurakgun22 kalorisizpatates rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun dualarım anne olmak isteyen herkesle 🙏🏼🥰
Elif-ada- kalorisizpatates Normal dongum 23 25 arasiydi ama 17 Haziran’da döngünün 18 . günü regli oldum şimdi neye göre hesap yapacağımı bilmiyorum 10 temmuz diyelim sad inşallah hepimiz pozitifi görürüz🤲