Mrv93 Hiç endişelenme gayet normal 😊 Ben küçük küçük pıt pıt diye atmaları 17de hissettim ama ilk sağlam tekmesi ve hareketleri 19da oldu hatta eşimde tekmeyi hissetti şimdi 20+4 kıpır kıpır 🤗🤗 az kaldı yani sabret birazdaha bol bol okşa karnını sohbet et
Cenese Mrv93 insan hissetsin istiyor hissetmeyince merak ediyorm onu 🙈 az daha sabredicem o zaman cok tesekkurler canim
Hanife_ Cenese endişelenme canım ben 22 de hissettim çok evham yaptım bnde eşimde elimizi koyardık bi hareket varmı diye hiç bunlara gerek kalmıyor öyle tekmeler geliyoki ayağı karnından cıkcakmış gibi😀
Buse_Nur 15+5 iz bugün ilk defa hissettim böyle bişeyi iki üç kere pıt pıt attı Elim i koydum elimlede hissettim çok tuhaf bi his 😍🙈
Yaprakvemucizesi Kizlar biz de 22+6 olduk boyle kalp atisi gibi hissediyorum ama tekme yok hala bide hergun hissetmiyorum ara ara hissediyorum normal mi sizce bu ?
Srfn11 Cenese bugun 18. Haftaya girdim.. 1 haftadir inceden kiprasmalar hissediorum bagirsak cekmesi gbi bsy farkli oldgnu hemen anliosun zatn. Ama uzulme sakin ztn 20. Haftada asil basliormus hissetmeler kuzum herkesin ayni olmuorki