Tugba220 Çamaşır suyu kullanıyor musunuz? Bugün mecburen kullandım başka yapacak kimse yoktu bı rahatsızlık vermedi ama yinede insan tedirgin oluyor
Alparslanmom__ Tugba220 bende tuvalet banyoda kullaniyorum mecburen temzlik yaparken Allah bebislerimizi bağışlasın insllah 🙏
ASE6154 Tugba220 kullandığın xaman camları aç kokuyu soluma ben bol bol kullandım iki hamileliğimde de ama hep camlar açıktı
Alpmom__ Tugba220 lavabonun içine falan mecburi döküyorum . Ama mutlaka maske takıyorum çift kat . Bir de temas etmiyorum kesinlikle fırçayla , eldivenle. Mecbur yapıyor insan 😅
Tugba220 ASE6154 Havalandırmasi var lavabonun sadece. Biraz havasız bı yer lavabonun olduğu yer..yikadiktan sonra yoğurt yiyip balkona çıktım.
Tugba220 Alpmom__ iyi yapıyorsunuz bende bir dahakine daha dikkatli olacağım. Başka da yapan kimse yok insan mecbur kalıyor
beybim0 Ya ben hamileymişim hiç bilmiyorum duşa kabin temizledim hemde kaç çeşit deterjanla çamaşır suyu da dahil çok şükür bişey olmadı ama siz yine de tedbirli olun
Cimenn1223 Tugba220 evi kaldırdım yag çöz çamaşır suyu kullandm çamaşır suyu değmeden temiz gelmiyor bana 🤷♀️
myavocado Tugba220 eldiven ve maske takıp kullanıyorum, fazla solumamaya çalışıyorum. Keşke hiç kullanmasak zararlı elbette ama, ben vazgeçemediğim için böyle önlem alamaya çalışıyorum
Lina_mungsn Lina_mungsn ama bayram temizliği yaptığımda takmadim aşırı da koku vardı boğulacak gibi oldum