Gulll00 Her burun kemigi kisaligi down sendromu demek mi. Burnu biraz kucuk 7 MM imiş doktor oyle dedi. down sendromu olabilirmis ne alaka. Genetik olarak kucuk burunlu olma ihtimali yok mu. Cevrem hep kucuk burun
Yesillendik_ Gulll00 evet oğluma öyle dedi detaylı ultrason yapan doktor amniyosentez mi neydi ondan önerdi yaptirmadim kendi doktorum da bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum tek başına dedi sağlıklı doğdu
Gulll00 Melek_cebrail evet ikili test yaptirdim. Ultrason ölcumleri ve kan tahlili gayet normaldi. Bu yuzden 3lü ve 4 lü ye gerek duymadi doktor yaptirmadi. Bunu detayli ultrasonda soyeldiler
Melek_cebrail Gulll00 banada bebeğimin kalbinde parlaklık var dediler aynı şekilde down sendromlu olabilir karnından sıvı aldır dediler aldırmadım rabbim eksiklerini tamamlasın hiç kafana takma neler diyolar ama çoğu bebekler gayet sağlıklı dünyaya geliyor doktor vesile en iyisini rabbim bilir
Yesillendik_ Gulll00 için rahat olsun tek bir bulgu tek başına Down olmuyor olucaksada karnında öldüremezsin canlı bir bebegi sonuçta hicbirsey çıkmayıp down doğan çocukta çok bol bol dua et