dogurangaplumba Rabiul ablasına çekerse 3. Ayda biter babası gibi olursa 6. Ayda biter eğer bana çektiyse kocaya gidene kadar ağlar 🤣🤣
dogurangaplumba Rabiul battaniyeyle sallıyoruz hamak beşik varken ne hallerdeyiz elele mira 6in1 almayı düşünüyorum
Rabiul dogurangaplumba 3 in 1 modeli otomatik sallanmalı mira modeli otomatik sallanma yok ama sen dokununca sürekli sallanıyor
Rabiul dogurangaplumba ikisini de araştır arasında fark var sonuçta titreşim modu var mira modelinde diğeri nasıl bilmiyorum
dogurangaplumba Rabiul kaç kere sana cevap vermek için telefonu aldım elime bizim kolik çığlık atmalara geçti kolik saatindeyiz
Rabiul dogurangaplumba 😵😵😵 inşallah çok yormaz sizi canım ya bir an önce atlatırsınız bu zamanları 🤲🏻
dogurangaplumba Rabiul içmediğim bi b.k suyu kaldı gaz yapmasın diye çıldırcam anca uyudu ama hareket halinda hala 🤦🏼♀️
dogurangaplumba Rabiul çocugunu ne olursa olsun battaniyeyle sallayarak uyutma tamam mı 😅 hamak beşik vardı üzerindeki hamağı çıkardık battaniyeden hamak yaptık eziyete bakarmısın? Görsen çok komik oldu sanki 1800 lü yıllardayız 🤣
Rabiul dogurangaplumba 😆😆 kaç bebe uyudu öyle battaniyeyle sallamayla bir yandan lölölö diye seslerle 😆😆😆 elele beşik alınca duracak mı acaba
dogurangaplumba Rabiul ya sorma battaniyeyle sallamayı kim buldu acaba 🤣🤣 eşim durmaz istiyorsan alalım dene sevmezse akrabaya hediye götürürüz dedi ama kararsız kaldım bende
Rabiul dogurangaplumba bebek kolik diyorsun mira modelinde hayatta durmaz çünkü yeteri kadar sallanmıyor video atayım istersen özelden diğerini bilmiyorum ama nasıldır
Rabiul dogurangaplumba atarım canım kahvaltı hazırladım şimdi yiyim de beynim eror veriyor açlıktan 😆