Rabiul Kızlar selam hastane için hazırlık yaptık. Fakat kurabiyeleri nasıl saklamam lazım bilmiyorum kurabiyeleri kendim yaptım buzdolabında mı saklamam lazım buzlukta mı bilen yardımcı olursa sevinirim
umena Rabiul çok tatlı olmuşlar ama yaaa😍🌹 benim hiç halim yok bu kadar seye dhdhdhd sağlıkla kullan Bence buzlukta saklamalısın
xhbgns Rabiul Maşallah 😂 Buzlukta saklaman lazım kurabiyeleri yoksa bozulur emeğin hiç olur, ellerine sağlık benim asla yapmayacağım ama yapana sonsuz saygı duyduğum bir şey ya helal olsun koz hamile hamile 👏🏻
dan Rabiul şeker hamurlu kurabiyeler paketli güneş görmeyen bir yerde oda ısısında saklanır 1ay tazeliğini korur . Sakın buzdolabına koymayınız
Rabiul umena ay seni etiketleyecektim şimdi 😆😆 arabayla şekerleri kayınvalidem hazırladı biraz yardım etmiştim bende 🙈 çatlama olur mu acaba pertim çıktı hazırlayana kadar
umena Rabiul kv gibi kv bee😂😂 kırılacağını sanmıyorum ama senin doğum şekli de henüz belli değildi sanırım normal olsa 40a kadar yolu var yani, dısarda kalırsa bayatlar hos olmaz buzdolabı da bayatlatır her türlü
xhbgns umena Benim baklava içecekler falan gayet ortadaydı gelene tabaklayıp verdilet hfldıdkd hediyeliklerden de herkese vermedim sadece sevdiklerime hdldjdk zaten geleni bile istemiyor insan o psikoloji ile yalnız kalmak istiyor o yüzden çok mantıklı düşünüyorsun fıdıhcldk
Rabiul dan yaa evin içi aşırı sıcak ama bozulmaz mı bir de şeker hamuru yumuşak daha kurumadı paketledim sorun olur mu
myavocado Rabiul ay harika olmuş elinize sağlık, gerçekten çok çok şirin gözüküyorlar 😍 ama sorunun cevabını malesef bilmiyorum 🥺
Rabiul myavocado teşekkür ederimmm 🥹 bende bilmiyorum kardeşimden kalan kurabiyeyi buzluğa koymuştuk ama etkinlik bitince koyulmuştu öncesini hatırlamıyorum