2022 yılında ilk gebeliğimin 35+2 haftasında alerji oldum. Ciddi kaşınma ve döküntüler başladı. O zamanlar gittiğim doktorum kan tahlilleri yaptı fakat bir sorun göremediğini söyledi ve artık 37+2 hafta olduğumda boğazım şişmeye ve kaşınmaya başlamıştı. Doktorum bana “tatile gideceğini ve dönene kadar kortizon vuracağını gelince de bebeği sezeryan ile alacağını” söyleyince beynimden vurulmuşa döndüm ve çok acil bir şekilde özel bir hastaneye başka bildiğimiz bir doktora gittik ve sorunun gebelik alerjisi olduğu ortaya çıktı. Acil bir şekilde sezeryana alınmazsam benim hayatımın riske gireceğini anlattı doktorum ve o gün 3 saat içinde bebeğim epidural sezeryan ile dünyaya geldi. İnanılmaz konforlu, minimum ağrılı bir ameliyat süreci yaşadım. Bebeğimin kokusunu duyduğum an çektiğim her şeyi unutmuştum zaten.. Asla kötü doğum hikayelerini dinlemeyin.. ınstagramda influencerlık yapıyorum ve bu süreçte o kadar kötü hikayelere şahit oldum ki bunlar sadece göz korkutmaktan başka bir şey değil..
Bebeğinizin kokusunu duyunca her şey bitiyor 🥹💖
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz, memnuniyetle yanıtlarım ☺️