Hanus EzgiakyalcinBenim de 8 haftam kaldı, aslında kendi kendimize yapıyoruz bu korkuyu. Dün gece yatarken düşündüm ya nefessiz kalamazsam diye kendi kendimi sıktım bir anda. Ama korkmamak lazım aslında, bi anda biter inş 🙏🏼
Grycaglar Ezgiakyalcin Bende düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelince savusturmaya calısıyorm ama beceremiyorm cok tırsıyorum🥺İnşallah düşünmemize bile zaman kalmadan bi avazda dogururz 🙏🏼
Rabia06 Ezgiakyalcin inanın Korktugunuz Kadar Olmicakdir Bende Çok korkuyordum ilkimde ama sadece 20 saat sancı çektim yarım saat içinde dogurdum sancı sadece biraz zor ama rabbim yardım ediyo siz sürekli dua edin ben 2 rekat namaz kılıyorum niyet edip dogumum kolaylaşsin diye sizde yapın inşallah rabbim geri cevirmez ♥️♥️♥️
Ssshhh Herkes nasıl doğum yaptıysa bizde hayırlısıyla yapacaz çok kasmayın kendinizi benim 12 gün kaldı korkudan çok heyecan var 🤗
Duygu22 Ezgiakyalcin benimde 2ci olcak insallah korkma bence olusuna birak o kadar hizli geciyoki bisey anlamiyosun bile 😅
dogamoms 5 günüm kaldı ve dehşet bi endişe sardı beni 😩 allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım
minnakannesi38 Ezgiakyalcin Ayyy Aynı korku bendede var Canım be 37 haftalık olduk Rabbim Yardımcımız olsunn🙏🏻 hele bide 1 gün hastanede kaldım yaa Pskoljm alt üst Olduu😖😖