turkan403 evet ilk devlet değil özele gittim ceyhanda oturuom orada ki özele gittim ilk kontrolum 12 temmuzda idi Dr bana küçük bir kesen var daha yeni 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende dedim demek herşey uyumlu sorun yok bebek var ne düşünebilirsin ki başka sonra Mersin’e geldim cumartesi gecesi pazar sabah leke oldu kahverengi devam etti az az Mersin’de acile gittim dedim biz p.tesi kalp atışına gidedektim Dr drdi bunda kalp atışı olmas 8 mm kese küçük daha dedi ebe de geç döllenme 4 5 haftakiksin endişelenecek durum yok dedi kalktım ceyhana geri döndüm kendi Dr gittim anlattım dedim geç döllenme dediler oda evet ben sana söylemiştim geç döllenme diye dedi bende dedim hayır söylemediniz bana 20 gün. Sonra gel kalp atışı dediniz ben ilk basta umut veririm bilmem ne size fazla umut vermisim sertmi konuşmamı istiyorsun dedi evet dedim neyse onu diyin ona göre hareket ederim bana dedi bu bebek düşecek yüzde yüz 1 haftaya kadar kanaman artarsa gel yada acile git kürtaj olacaksın dedi kürtaj mi dedim evet kese içi kanaman var dedi ama ne kan aldı ne USG kağıdı verdi progestan verdi gene 1 hafta şans verelim dedi yoksa kürtaj sonra aya kalktı siz beni suçluyorsunuz yapacak birşey yok dedi suratimiza kapıyı kapattı kaldım ole dünde mersindeki özele gittim oda sağlıksiz gebelik kese 5 haftalık daha dedi ama kalp atışı yok hesaplama vs yaptı 22 temmuzda kalp atışını duymaamiz lazımdı dedi 8 haftalık olmam lazimken 5 haftalık gözükür uyurum ben 2 kez yumurtlama yaşadim ovulasyon takibi yapıyordum 15 16 pik 17 18 silik 19 20 pik 22 silikti dahada Haziran’da idi yapmadım 28 Haziran’da Can sıkıntısına ovulasyon yaptım pikti hatta şaşırdım gebelik tesi aldım pozitif kan verdim 26.7 ile öğrendim 12 temmuzda işte ilk kontrildu ama son adet tarihim 3 Haziran da oldum 7 Haziran da bitti