Mervecvk94 Eylülde doğum var Allah izin verirse. Sleepy düşünüyordum kötü yorumlardan dolayı vazgeçtim molfixe karar verdim ama 1 numara mı 2 numara mı sizce? Yorumlarda direk iki alan da var 1 de. Kullananlar yorum yapabilir mi 🥹
Elif-B Mervecvk94 ben 1 numaradan başlamıştım şimdi yine 1 ile başlıyorum canım neden 2 tercih ediliyor bilmiyorum 🙂
iremsevinc Mervecvk94 molfix 1 paket 1 no 1 paket 2 no aldım arasında cidden aman aman fark yok 1 cm ancadır
Elamomy Mervecvk94 kıloya da bakar o ıs ☺ 2650 dogdu 6 paket 1 numara kullandım sleppy bıo naturel Kalıbı farklı
2205 Mervecvk94 merhaba bende baby turco yu çok tavsiye eden oldu burda 1 paket 1 no 64 lü alıp deneyeceğim çok adetli cazip ama belki küçük gelir belki sızdırır diye tereddüt edip az adetliden başlıcam
Zumrut___ Mervecvk94 ben sleepy kullandım yine sleepy kullancam çok memnun kaldım. İki üç paket bir numara kullanmıştım ben. Sonra ikiye geçtim
Fundahakanb Mervecvk94 ikinci bebegim ben sleepy kullnıyorum .molfix denedim kenarları cok sıkıyor bebeğimi .taşma çıkma dersen hepsinde oluyor
Bayali Mervecvk94 sleepy ve 1 numara aldım ilk cocugumda prima denemiştim çok berbat bir vbez 3 günlük çocuk deli gibi pişik olmuştu
rabiaozcans Mervecvk94 molfix 1 numara tavsiye ederim. sleepy zaten kalıbı küçük bir bez ama molfix tam bence. bende yenidoğan döneminde sleepy kullandım 2 paket ama rezaletti resmen naylon:)
Betul-97 Mervecvk94 Şimdilik sleppy natural 1 numara aldım 25 tane var içinde denemek için çok çok almadım böyle küçük küçük paketler alıp denemek istiyorum. Hangisi alerji yapar bilemediğim için çok almadım
BabyAta Ben baby turco kullanıyorum hem bez hem islak mendil çok memnunum bebeğim bir paket 100lu newborn kullanım daha sonra 2 ye geçtik bebeğim İki buçuk aylık hala 2 no kullanıyorum