Zey__23__ birmeleginannesi_ valla ben yarım atlet kullanıyorum rahatca sıyrılıyor kaplı giyemem valla normal zamanda bile onları kullanıyorum yazın çok sıkıya gelemiyorum pedli de hem bir beden de büyük alıyorum miss
ertug77 sariniz13 normal bez sütyen derken? Bende bir kaç tane sporcu sütyeni aldım ama onlar sarkmayi ne kadar önlüyor bilemiyorum. Sporcu sutyenlerde de rahat olur diye düşünüyorum ama tabi bilmiyorum.
Momdamom Lutulut maalesef araştırmalara göre sürekli südyen kullanan bayanlarda kullanmayanlara oranla meme kanseri riski Allah korusun hepimizi daha yüksekmiş o yüzden her fırsatta çıkarıp atarım sizlerde öyle yapın çatlamadı ama evet sarktı bu da illa ki olacaktı
Lutulut Momdamom Çok basit bir araştırmayla bunun doğru olmadığını öğrenebilirdiniz. [https://www.memekanseri.org.tr/meme-kanserinde-yeni-suclu-sutyen-mi/#:~:text=%C3%87al%C4%B1%C5%9Fman%C4%B1n%20sonunda%20s%C3%BCtyen%20kullan%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1n%20meme%20kanseri%20riskini%20art%C4%B1rd%C4%B1%C4%9F%C4%B1na%20dair%20hi%C3%A7bir%20bulgu%20saptanmad%C4%B1.](https://)
Aerithma birmeleginannesi_ kesinlikle emzirme sütyeni derim. 13 gün önce doğum yaptım ve cidden çok yararlı oldu benim için. Göğüs kalkanı kullanıyorum ve emzirme sütyeniyle çok rahat oluyor.
Dilek_04 Lutulut ay ben sıcaklardan dolayı 1 aydır eve takmıyorum gerçekten çatlar mı bide sarkma olur mu ?
Momdamom Lutulut Hakverirsiniz ki her ortaya atılmış bilimsel bir tezi sonrasında acaba hala görüşteler mi diye açıp bakmıyoruz yakın zamanda karşıma çıkmıştı basit bir link atarak bilgilendirdiğiniz için teşekkkürler
birmeleginannesi_ Anneelikk ev içinde atlet daha rahat olur ama sudyende toparlanma açısından iyi olur bilemedim 🙉
Anneelikk birmeleginannesi_ dolgusuz emzirme sütyeni kullandm o yüzden çok rahatti sanki hiç yoktu gibi
birmeleginannesi_ Kubracigimm ben 95 giyiyorum 100 düşünüyodum öyle mi yapsam bende 110 falan mı alsam acaba
birmeleginannesi_ Rabiul bende ikisinden birer tane alsam mı acaba evde atlet dışarı sudyen nasıl olur bilmiyorum.. sudyen ev içinde sürekli sıkar diye düşünüyorum çünkü
Rabiul birmeleginannesi_ yarım atlet yerine sütyen alabilirsiniz bence bende aldım mecbur kullanır mıyım bilemiyorum ama aldım 🤷🏼♀️
mervemurat16 birmeleginannesi_ sıkmıyor zaten beden beden kalıplı ile kalıpsız arasındaki tek fark kalıplı kendinden sütyenli diğerinde sütyen yok normal atlet gibi
birmeleginannesi_ Akkdkxjdndbn peki denedin mi tam oturuyor mu hrr yeri yanlardan taşma falan yasadn mi kalıbı nasıl kendi kalıbına göre
Akkdkxjdndbn birmeleginannesi_ bir beden büyük alın, taşma yapmadı. Tam oturdu. Kalıplı daha iyi belli etmiyor.
birmeleginannesi_ xhbgns evde genelde sudyen takmam ama gebelikten sonra kaynanam falan da olucak rahat rtmek için atlet alayım diyorum bir tane bir tanede dışarısı için sudyen
birmeleginannesi_ Rabiul bende kullanicak mıyım kullanır miyim bilmiyorum ama hadi eksik olmasın diye alıyorum resmen 🤭🙉
birmeleginannesi_ Babymom07 sen baya almışsın 🤭 ben birer tane düşünüyorum baktım çok yararlı sonrasını alırım ama ilk etapta bu sekildd düşünüyorum 🙉