Gamze_gamze Elfthkrtldu siz öyle zannedin normal doğuma giren kaç arkadaşımın eşi varsa cinsel hayatı sıkıntıda. Bazı şeyleri yaşamadan tecrübe edinmek iyidir. Ben istemiyorum sizin tercihinize saygı duyarım
[silindi] Eceq Ben de doğuma benimle girsin, beraber olalım çok istiyorum ama izlediğim videolar, çevre tavsiyeleri kafamı karıştırıyor. Erkekte bi tık travma olabiliyormuş bu durum.
Rukibirol Eceq 16 gün önce doğum yaptım doğum anına kadar yanımdaydı keainlikle bu bölümde olması gerekiyor daha güçlü hissettiriyor duş aldırdı yemek yedirdi masaj yaptı doğum başladığı zaman ben çıkmasını istedim o kalmak şstedi ama yinede çıkardım doğum anında kalmasını istemedim iyikide istememişim yani o haldeyken aklında kalmak istemezdim çünkü
Elfthkrtldu Gamze_gamze yani şimdi şöyle cocuk çıkarken oturup bakarsa cinsel hayatı sıkıntıya girer ben 13 saat yanımda tutup son artık 10 cm olup çatıya çıkmaya giderken sokmadım içeri cocuk doğdu ve öyle geldi zaten bu şekilde olur önemli olan o acıda yanında olmak
Bubu_ Benim eşim girdi ve çokta iyi oldu 2. Doğumumda da istiyorum destek bakımından çok iyiydi benim için ayrıca doğurdun çıktın lafı olmadı ne yaşadığımı gördü zorlugunu biliyor en azından 😂
Bubu_ Cinsel olarakta söyleyenler olmuş hiçte dert olmuyor doktor bizzat babası kafasına bak falan demişti ayrıca eşim aşırı hassastır kan tutar falan ama o an hiç sıkıntı olmadı o anki tek derdi benim ve bebegimizin iyi olmasıydı 😊🌸
Tugbacim34 @Eceq ben asla istemem beni o halde görmesini. Erkek psikolojisi bizim gibi değil. Evet bazılarınız girmesini istiyor ama sizin psikolojinizle erkeklerin ki bir değil. Adam kaldıramayabilir. Beni hamile bıraktın al sonucu sende çek diyip kimse kimseyi doğuma girmek zorunda bırakmamalı.
denizalismom Eceq ben normal doğum yaptım iyi ki de girmemiş kaldıramazdı yoksa 😂 girmesini de istemezdim tabi 🥰
Samberf Eceq benm ilk doğumum normal doğumdu ve eşim hep yanımdaydı çok utanmıştım o halde beni gördüğü için. o halde asla görmesini istemezdim beni şimdiki aklım olsaydı kabul etmezdim empati kurduğumda çnkü ben soğurdum
Hanniballl Eceq ben daha aralıkta doğum yapacağım, bir utancımda yok eşimden ama girmesini istemem.. Öncesinde ve sonrasında degerimi bilsin bana yardımcı olsun yeter.. (:
ece1234- Eceq eşim doğuma asla girmem diyodu girdi ve her an yanımda oldu sarıldı masaj yaptı o olmasa başaramazdım bence girmeli. Doğum anında tam açıklık olunca çıkmak istedi kapıda bekledi bebeğin sesini duyunca içeri girdi kordonu kendisi kesti öyle güzeldi ki aklımda sancı falan kalmadı sadece güzel şeyler var ❤️🥰
ece1234- ece1234- zaten bebek dışında bir şey görmedi yanımda elimi tuttu sadece öyle bir iğrençlik vs. Bir durum olmuyor sanıldığı gibi bebeği o çıkarmıyor yani 😅 kordonu kesti fotoğrafımızı çekmek istediler sonra o bebekle birlikte çıktı doktor geri kalanını sonra yaptı dikişleri falan halletti eşim onları görmedi
sseda0 Eceq bence kesinlikle girmeli. Ben devlet hastanesinde doğum yaptığım için giremedi eşim. Elimi anestezi doktoru tuttu. Tanıdığım birinin yanımda olup bana destek olmasını isterdim açıkçası
sariniz13 Eceq 2 gün önce doğum yaptım sancı odasında sancı çekerken bile eşimden doğuma gelmesini istiyordum ama o doğumhaneye girdikten sonra iyiki gelmemiş dedim çünkü ben sancı çekerken benimle ağlayan adam doğumhanede yapılan işlemlerden sonra kendisine gelemezdi diye düşünüyorum. Tabikide herkes bir değildir ama benim düşüncem bu şekilde🥰