kardelengurler7 Deletedmom_110 mantıklı aslında ama işte ben çok heves ediyorum sorup danışmak istedim sizlerede
Deletedmom_110 kardelengurler7 istersen sutüdyo ortamında profesyonel çekimde yaptırabilirsin hevesin varsa ben beğeniyorum güzel oluyor kimisi saçma bulur ama bence güzel🌸benim hevesim yok o kadar 😊
Bsraa9595 @bonik , @myavocado ben Ankara da uygun fiyatlı bir fotoğrafçı buldum. Orada çekinmeyi planlıyorum bakalım 1000- 3000 tl arası kombin sayısı ve saate göre değişiyor kıyafetlerde dahil 🌸
Duyguerden8 kardelengurler7 yaptırmadım 38+5im çok pişmanım lütfen hiç bişeyi içinizde bırakmayın anı kalsın gidin çekim yaptırın
Duyguerden8 kardelengurler7 30.haftada hareketleriniz kısıtlanmadan yaptırın bence karınlar daha belirgin ve estetik duruyor ☺
Ezel16 kardelengurler7 Nasipse bu ay içinde istiyorum ☺️ Anı kalsın istiyorum 🥰 Doğum fotoğrafçısını da ayarladım onuda yaptıracağım 😊
Bsraa9595 myavocado Rica ederim 🙏🏼🤍 dış çekim düşünürseniz Satiye Sezer var baya güzel doğa da hamile çekimleri yapıyor 🌸
Hllkandmr Bende yaptırmak istiyordum fakat izmirde 5 bin tlden aşağı yapan daha bulamadım 🥹 şuan vazgeçmiş durumdayım . Uygun bildiğiniz bir yer varsa adres verin🫶🏻
kardelengurler7 Hllkandmr 5bin biraz fazla açıkçası keşke heryer uygun olsa bende aydın da bakıp fiyat araştıracağım