Msydn6 Havalar çok sıcak diye üzerimi örtmüyorum gece yatarken son bikaç haftadır sadece yarım atlet yatıyorum cam açık ytıyorum dün gecede duş alıp yattım sabah kalktığımda karın ağrısıyla uyandım üşüttüm büyük ihtimal gün boyudur ishalim ve aşırı karın ağrım var sıcak duşa felan aldım karnımı sardım biraz geçmedi salgında var diyorlar klasik üşütmemi salgınmı yoksa doğum yaklaşıyor onla alakalımıdır bu durumu yaşayan varmı şuan eşime muz falan aldırdım ne yediysem fayda etmedi
Deniz_mina Msydn6 bende üstüm açık yatıyorum hatta göbeğimi açık yatıyorum bel ağrım var magnezyum kullanıyorsan ishal yapıyor bende de çok yaptı dün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım sancılarını takip et yalancı sancı sıcak duştan sonra geçiyor dıe biliyorum
cyln_hnm Msydn6 35 haftalık dün aynı şikayetten acile gittim sonuç sancı sıfır ishalden dolayıymış ağrılarım
yeniannna34 Msydn6 bayram haftası bıanda bende ıshal oldum öldüm tuvaletten ayağa kalkamıyordum acile gittik acaba doğum belıryısı falan olurmu diye muayene ettiler ama olabılıyor salgında var demişlerdi
Mucizem_01011 Msydn6 bende 36 haftaya girince yani 3 gündür var klima altında yatiyorim ama öncede yatıyordum yoktu öyle bsy ama 3 gündür bı karın ağrısıyla tuvalete gidiyorum falan normalde hamileliğin başından beri kabızlık vardı 3 gündür ishalim bnde anlam veremedim
Glsm3434 Mery27 valla bende 37 haftalıgim değişik bi sanci girdi tuvalette bakildi acilde sanci yok karın ağrısından olmus
Msydn6 Deniz_mina magnezyum içmiyorum ama sıcak duştan sonra bir tık rahatladım ama ara ara giriyor yine kıvrandırıyor ama bağırsaklardan sanırım ya
yeniannna34 Msydn6 sancım açılmam suyum hiçbirşeyım çıkmadı serum falanda vermedilerçam sakura acıle gittim doğum belırtısı değil dediler yolladılar bır kaç güne gectı kendılıgınden
Msydn6 Mucizem_01011 üşütmekten oluyo bu ara daha hassas dönemdeyiz dikkat etmek lazım bu sıcak havalar valla mahvetti bizi terlemiyim diye camın önünde yattım bide duş aldım üstüm açık yürek yemiş gibi şuan onun ceremesini çekiyorum resmen
Esra1965 Msydn6 haftamız da aynı şikayetlerimiz de geçen hafta bende öyleydim serum taktırdım sabaha kadar anca geçti mide bulantısı kusma vardı ishal olmadım çok şükür doktorum bu ara bu şikayetle gelen çok gebe var salgın ihtimali yüksek dedi. çok geçmiş olsun
Msydn6 Esra1965 evet bende üşüttüm bide salgın büyük ihtmal tahmin ettim valla evde naptıysam geçmedi en azından bi serum vs taksalar iyi olurdu muayene oldm şuan acilde bekliyorum bakalm
Msydn6 yeniannna34 benimde aynı şuan bende çam sakura acile geldim kadın doğum acile muayene oldum alttan muayene etti ne alakaysa usgden baktı nat sancı falann çıkmadı bizlik değil dedi ishal ve karın ağrısı içinnyetşkin acile git dedi şimdi oraya geldim karın ağrım hala var en olmadı bi parol takarlar belki bekliyorum hala