Ebru_y Ya şöyle orası biraz karışık doktora gittik doktor duydu canlı dedi ekranda da kalp atışları çıkıyordu ama biz anlamadık kalp atışlarını haftaya gelin dedi daha net duyarsınız yani doktor duydu kalp atışlarını ama biz duyamadık

dika evet öyleymiş. Ben yaptırmadum doktorum istedi ama. Hatta bugün bununla ilgili bir vifeoya denk geldim instagramda. Yapılmaması gerektiğini söylüyor doktor yanılma payı yüksek diye. Zaten gerek de görmedim. Ayrıntılıyı mutlaka yaptırırım ama kızımda da yaptırmıştım 🥰

Ebrarhacer bende tam 7 haftalıkken gittim duyamadık ya bebek oluşmuş ama kalp atışı oluşmadı gec döllenme dedi bir hafta sonra tekrar cagırdı inşALLAH duyarız bizde bu hafta

Tkose yok daha hissetmiyorum doktorum bugün kontrolde diğer ay hissetmeye başlarsın dedi

akayymelike yaaa o yüzden mi cumartesiyi bekliyoruz ekintoşum abi mi olacakk gözlerim doldu sevinçten 🥹🥹🦋🦋🦋

Beybitooo bende öyle dua ettim fazlasıyla kabul günümmüş 40 hafta oldu gelmiyor

tarcinnnn24 önceki gittiğimde duymamıştık 8 haftalikken gittim duyduk çok şükür hiçbir sıkıntı yok bu sefer ölçümleri de yapildi geç döllenme olmuştur dedi şuan 7+5 olarak devam ediyoruz çok şükür sıkıntı yok kalp atışını dinledim

Nananan çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Yarın benimde 8+3 oluyor umarım ki görürüm

tarcinnnn24 inşallah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah o sesi duy içine sular serpilsin🤲