Buket1302 Kizlar yenidogan icin bornoz mu yoksa banyo havlusu tarzinda mi almaliyim fikir vercek var mi
Hulo2105 Buket1302 bornoz olmaz ki canım bebek minicik zaten yaşından sonra alırsın. Bana yengem almış baştan geçirmeli havlular varya 1 tane ondan var sadece
Zelihapekr Buket1302 Hastane çıkışı setine dahildi benim ama ebebekte h&m de güzel modeller oluyo. Chakranın havluları kalitelidir ama bebek havlusu var mı bilmiyorum.
myavocado Buket1302 banyo havlusu ve içine de kurulama bezleri oluyor müslinden yumuşacık ☺️ havlu ne kadar yumusak da olsa yenidoğan doneminde o müslin bezlerden koymak lazım içine çok hassas cildi. Ben e bebekten aldım hem havluyu hem bezi
Bebekayik Buket1302 bana hediye bornoz almışlardı bende havlu almamıştım bornoz kullanılmadı o arada da muslin battaniyeyle kuruladık çokta güzel kuruluyo bebeğe zararda vermiyo daha sonra normal bebek havlusu aldım onunla kuruluyoruz
Gizem3939 Havlu aldim ozdilekten ilk cocugumdada hep havlu kullanmıştım onun markasida aziz bebeydi çok kaliteliydi