MiracAlpinveUmutunAnnesi bulutileannesi Msydn6 Beyzanrceliiiik Merhaba doktorlariniz dan memnunmusunuz ? Birde doktorlarınız kim 😊
Beyzanrceliiiik MiracAlpinveUmutunAnnesi işin doğrusu çoğunlukla asistanlar olduğu için doktor yerinde benim devamlı gittiğim bir doktor yoktu. Kimde boşluk bulursam o doktora gidiyordum. Ancak hiç mutsuz ayrıldığım bir asistan doktor da olmadı açıkçası
Msydn6 MiracAlpinveUmutunAnnesi en memnun kaldıklarım Demet Acar ve Alper Türkoğlu genel olarak diğerleride iyi ama son bi senedir sıklıkla asistanları oluyor kendileri olmuyor yerinde
bulutileannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi Aynı doktora randevu bulmak çok zor ben genelde kadın doktorları tercih ediyorum deneyimlediğim şu zamana kadar en memnun kaldığım doktor demet acardı asistanı da çok tatlı ve kibardı
Deletedmom_110 bulutileannesi Şu an 28. haftadayız 1 ay sonra falan gün verir diye düşünüyorum nasipse doğum eylül başında
Msydn6 Beyzanrceliiiik aa iyimiş direk 39 demediler yani sevindim adınıza hayırla sağlıkla kurtulun inşallah 36+3 olucam yarın kontrolüm var ama vermezler sanırım haftaya verirler banada o halde
Arsell Msydn6 ben de şunu merak ediyorum. Mesela 39.haftaya gün veriliyor ya, bu 39+3 gibi oluyor mesela di mi, 38+3 değil? Kafam karışıyor bu konuda. 37+da 39+herhangi bir gün için sezaryen planı yapılacak yani?
Msydn6 Arsell yani şöyle 38+6 oluyorsunuzya ertesi gün tam 39 oluyor mesela o güne veriliyor sezaryen genelde 39 u geçirmezler yani artıya geçmez
Beyzanrceliiiik Esra_metehan34 ben bugün gittim 37+1 haftalığım. 38+3 olduğumda gün verdiler sezaryen için
Esra_metehan34 Beyzanrceliiiik ay teşekkür ederim yA bende tereddüt ediyordum 37 de vermezlerse bir daha gitmek zorunda kalırım diye bakalım inş bana da verirler benimki 37+5 oluyor 12 temmuza aldım randevu hayırlısı ile olur inş🌸
Beyzanrceliiiik Birbebekk doktora muayene olunca doktor bir kağıt veriyor onunla kadın doğum acil yeşil alana gidiyorsunuz. Anladığım kadarıyla 38. Haftanıza geldiğinizde ameliyat günlerinde hangi gün müsaitse o güne veriyorlar gününüzü
bulutileannesi Msydn6 tam olarak ne anlattılar doktorlar çok soru sormaya gelmiyorlar ben ilk doğumumda acil sezeryana alındım bebeğim kalp atışı yavaşladı kakasını yaptı dediler belden uyuşturdular söylemeden beni bayılttılar bilgim yoktu öncesinde ilk doğum sezeryan olan neden 2. Sezeryan olmak zorunda bilgin var mı sezeryan sonrası normal doğum yapan çok kişi var. Benimde tam 2 sene olucak sezeryanlar arasında ne bahsetti sana doktor süreçle ilgili
Msydn6 bulutileannesi valla yurtdışında çok yaygın sezaryen sonrası normal doğum yapan bizim ülkemizde az sayıda onu yapan doktoru ve hastaneyi bulmak gerek birde iki doğumun arasında baya bi sene geçmesi gerek diye biliyorum onun bi standartı var benim 3 gebeliğimde ztn peşpeşe oldu birde çatı kemiğim dar olduğu için normal yapamıyorum
bulutileannesi Beyzanrceliiiik tamam gidince sorarım yine bu arada bebeğin kilosu ne güncel neden 38+3 e gün verdiler sana bir açıklama yaptı mı doktor mesela saat kaçta gel dedi kaç saat önceden yemek yeme dedi süreçle ilgili neler anlatıldı bilgilendirirmisin beni de :)
Beyzanrceliiiik bulutileannesi şuan 3020 gr kilosu yalnızca Salı günü 2de burada ol dedi çarşamba ameliyat olacak dedi. Ekstra hiç birşey söylemedi
bulutileannesi Beyzanrceliiiik anladım sadece saçma gelen bir gün önce öğlenden yatış veriyorlar neden ertesi gün ameliyata alıyorlar çok saçma geldi normalde sabahtan çağırırlar aynı gün ameliyat olur benim bildiğim arkadaşım özelde doğum yapıcak onda öyle yaptılar mesela
bulutileannesi Beyzanrceliiiik canım tekrardan merhaba senin randevu saatin kaçtı sezeryan için gün almaya gittiğinde ben öğleden sonraya aldım sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta beni bir kağıt yazarak yönlendirecek ve gün verecekler sabah gel falan demez değil mi bilgin var mı?