yasmin441 ben size uzun bir yanıt yazmıştım ama gitmedi nedense 😊 aynı şekilde benim de göğüs ucum var fakat göğüs sütle dolup balon gibi gerginleştiği için eve geldiğimizde bebeğim ememedi ve sarılık oldu. Ben de yaklaşık bir hafta kadar sağıp önce kaşıkla verdim sonra gece onunla uğraşması zordu diye biberonla besledim. Göğsüm zaten kocaman olmuş, sızlıyor en ufak bi temasta, o sağım öyle zordu ki… Süt takibi yapmak, saatleri kontrol etmek, not almak… çok sancılıydı. Enerjim tükeniyordu saçlarımı yoluyordum bazen öyle canım acıyordu, ağlaya ağlaya sağdım. Bunca sancının üzerine silikon uç takmak cennetten bir hediye olarak geldi bana 😂 ne büyük rahatlık çok şükür göğsümden sağmadan emiyor harika bir şey gerçekten. Siz de süreci çok güzel sabırla yönetmişsiniz. Benim bebeğim de emmesine emiyor silikonsuz fakat benim göğsüm acıyor. Sanki tam boşaltamıtor o fışkırma olayı rahatsız ediyor onu galiba. Tam boşaltamayınca da o bahsettiğim sürece dönmüş gibi hissediyorum. Dolu ve acılı göğüs, sağımlar vs geri dönmek hiç istemiyorum. Ne yapabilirim acaba :/ çocuk emiyor bu sefer ben kendi acım için silikon takıyorum şaka gibi. O kadar istedim ki direkt göğsümden emmesini. Şimdi kendim kullanmak istiyorum çok garip