Zynpsr1 Sınava girecek olan var mı? Çocuk gelişimi mezunuyum tıbbi sekreterliğe başvuru yapabilir miyim bilgim yok yada düz memurluk hakkında bilgisi olan var mı arastıryorum fakat bir şey bulamıyorum
-ABC123- Zynpsr1 valla bu yıl lisansdan mezun oldum 32 haftalık hamileyim o yüzden sınava giremiycem çünkü çalışmadım da siz hamile misiniz
mervemurat16 Zynpsr1 sanırım 70 üstü ve eğer memurlukta yer açılırsa başvuru oluyor diye biliyorum bende bilişim mezunuyum ptt istiyorum yada belediye
Mucizee80 Zynpsr1 tıbbi sekreterlik mezuniyeti istiyor basvuramazsn düz memurluk puanlarida 90 üzeri oluyor genelde
1_papatya Zynpsr1 ben gireceğim ama o zamana 38 haftalık oluyorum nasıl giricem onu düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Zynpsr1 -ABC123- doğum yaptım ben okul öncesi de okuyorum aynı zamanda ama öğretmen olmak istemiyorum 🙃
Zynpsr1 mervemurat16 peki tıbbi sekreterlik gelme imkanı var mı yoksa mezun şartı istiyor mu onu biliyor musunuz?
mervemurat16 Zynpsr1 önceki senelerde yanlış hatırlamıyorsam bazı şartlar aranıyordu belki tıbbi sekreterlik için bölüm dışında bilgisayar bilgisi vs gibi şartlar olabilir.
Zynpsr1 1_papatya bilmiyorum tamamen bebeğe bağlı benimki 37 haftalık doğmuştu ama inşallah girersiniz 😄