Bubenimevet Merhaba 12 haftalık gebeyim bir haftadır midemde taş var gibi yediğim bağırsağa gitmiyor taş oluyor kusuyorum. Bağırsağım da da sancı acı ağrı var bunu yaşayan var mı? Çok acı çekiyorum. Kasık ağrısı değil yukarısı ağrıyor
Ebbruc Bubenimevet yemek yedikten sonra hemen uzanmayın ya da başınızı hep yüksekte tutun uzanırken falan , bende 11+1 mide yanmam bulantım çok reflüm var bide ne kadar dikkat etsemde geçmiyo. Kayısı yiyorum bağırsaklarım rahatlasın diye
sltn2686 Bubenimevet ben kusamıyorum ekmek yemeye korkuyorum taş gibi kalıyo çıkmıyor da kabuzlık oluyor hemen ekmekten soğudum 11+2 haftalığız karnımda 5 ay gibi şişiyo böyle olunca
Elanurakgun22 Bubenimevet benim o şekilde değil ama ne yesem ağır geliyor miğdem ağrıyor sade soda içiyorum sonrasında uzanıyorum iyi geliyor 12+1 haftalığım
Bubenimevet Busrarda_23 genel cerrahım gaviscon önerdi ekşime ağzıma gelme için. Doktoruma sordum kullanabilirsin gebelerde kullanılıyor dedi. Bana pek faydası olmadı ama deneyin isterseniz danışın bir