Eftelyaatasoy Merhaba 13 aylık bebeğim var ve hamileyim 🥲🤔 tuhaf hissediyorum böyle gebelik yaşayan var mı
Burcu-2634 Eftelyaatasoy hamile olduğumu kızım 17 aylıkken öğrendim bende aralarında tam 25 ay olucak kızım 2022 Eylül oğlum 2024 Ekim doğumlu olcak inşallah 🙂 birlikte büyüycekleri için ben çok mutluyum ve onları yan yana görmek için sabırsızlanıyorum 🥰
lnyldr Eftelyaatasoy benim kızım dört buçuk yaşında bende yeni hamileyim bende çok tuhaf hissediyorum 😂
Seyma2858 Bende aynı durumdayım :)) kızım 13 aylık heyecanlıyım bu sefer kimseye söylemek istemiyorum Allah yardımcımız olsun :)
Sulemiiyy Eftelyaatasoy bende şuan 6 haftalık hamileyim bebeğim 1 yaşına girdikten 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim planlı bir gebelikti zorlukları elbet olucaktır ama güzellikleri daha çok olacak merak etme :)
Eftelyaatasoy Sulemiiyy biz de bi yandan istiyorduk bi yandan zor olacağını biliyorduk bakalım ilerisi cok güzel olur inşallah 🥹❣️
HaticeTekin Oğlum 2 yaşında şuan 14 hafta hamileyim istiyerek oldu herseyin bı zoru var elbet ama çok güzel günler bizi bekliyor ben öle düşünüyorum rabbim istedi verdi bize hayırlısı olsun 🧿🌸🌺
BusrAsil2019 Eftelyaatasoy oğlum 5 yaşında 8 haftalık hamileyim hala alışıp kabullenemedim. Günlerce aldırmayı düşündüm ama vicdanım asla el vermedi kıyamadım. Ne yapacağım nasıl yapacağım üç kişilik bir aileydik şimdi 4 kişi olacağız kafam nasıl kaldıracak gibi gibi bir sürü şey sabahlara kadar uyumadığım doğrudur. Yani demem o ki yalnız değilsin