Minikmercimek_ Dolap sifonyer çekmece düzenleri sevenler burda miiii Ben düzenleyici aldım daha ama yerleştirme yapmadım siz nasıl yaptınız hem bizede fikir olur anneler 🫠 sosyal medyada çok görüyorum çok tatlıss yerleştirme yapıyolar 🪽
Burcu-2634 Minikmercimek_ takımları zaten askıyla askıya asıyorum diğer düzenleyicilere uzun kollu zıbınları ve normal uzun kolluları koyuyorum diğer düzenleyiciye normal zıbınları koyuyorum bir başka düzenleyiciye altlarını koyuyorum büyük çorap düzenleyicisine de çorapları koyuyorum baya düzenli oluyo
Minikmercimek_ Burcu-2634 ay evet birde takı toka kremler vs koyuyorlar çok hoş görünüyor genellikle sifonyer çekmecede güzel duruyor 🤞
Minikmercimek_ nazel123 olur canım aldıklarımı resmini atayım daha kutudan açmadım ama internet üzerinden almıştım
Burcu-2634 Minikmercimek_ onları oda takımını çalışma masalı tercih ettim ranza olduğu için merdiven kısımalrı da çekmeceliydi ekstra şifonyer yerine masa aldım direk masanın gözlerine dizdim kremlerini tarağını kolonyasını falan tokaları için ekstra bi düzenleyici almam lazım çünkü yeni yeni büyüdü saçları
Minikmercimek_ Burcu-2634 bizim odamız biraz küçük olduğu için dolap beşik falan anca sıgdı 🥲 ama büyük olsaydı bende sizin gibi tercih ederdim uzun süre kullanışlı oluyor
Burcu-2634 Minikmercimek_ valla bende kiracıyım şimdi ki evimde çocuk odasına hemen hemene sığdı burdan bi tık daha küçük bi odaya benimkiler de sığmaz diye korkuyorum