Hasibeeee Hanımlar merhaba bebeğim için ıslak mendil alıcam ama kararsız kaldım yeni doğan için hangi markayı önerirsiniz en temiz içerikli pişik yapmayan
Selma2412- Hasibeeee sleepy bio natural ya da pamuk zor olmazsa kullanabilirsin canım sıcak havalarda pişik yapmaz
stunaa Hasibeeee temizleme pamugu almanızı öneririm. Islatıp kullanırsınız. Ben öyle yaptım yaklaşık 10 ay pamuk kullandım hiç pişik problemi yaşamadık Allaha şükür.
Satisati Hasibeeee önerim ıslak mendil yerine pamuk kullanın ben nerdeyse bütün mendilleri denedim hepsi pişik yaptı yavrumu Pamuk en temjzi
FKRKS29 stunaa peki her kullancaginizda pamuğu sadece ıslatıp kullandınız mı yoksa bazen islakmendil kutusuna ıslatıp yağ koyup günlük yapıyorlar ya öyle mi kullandiniz
Hellili Yenidoğan döneminde pamuk kullandık sonrasında Migros’un minies diye bi ıslak mendili var kendi markaları onu kullandık hiç pişik olmadı bebeklerim öyle ağır parfümlü kokusu da yok kalın ve petekli yapısı
Bebekayik Hasibeeee ben uni bayb yenidoğan ıslak mendilini aldım çok memnunum hiçte pişik falan yapmadı kızıma