nimetiplikci 19 haftalik gebeyim iki gündür göbek deliğim ve çevresi ağrıyor daha önce bu durumu yaşayan var mi
Aylaa123 nimetiplikci bebek büyüdüğü için rahim genişliyor yavas yavas kasıktan göbeğe çıktığı için bebek ağrı oluyor
Burcu-2634 nimetiplikci 24. Haftaya girmek üzereyim plesanta aşağıda olduğu içinde ağrı yapıyor ilk doğum sezeryandı iç dikişlerden de ağrı yapıyor gaz sancımdan dolayı da ağrı oluyor valla kanamayı baz alıyorum kanama olsa doktora yardırcam nerdeyse o derece korkmaya başladım bu sancılardan
numix Ben de 19 haftalığım ve dün karnım ağrıdı uzanınca geçiyor belki gaz ağrısıdır bilemiyorum. Bir de 2 gün önce kontrolümüz vardı ayakları resmen göbek deliğimin orda😂 o mu ağrıtıyor emin değilim ama yavaş yavaş göbek hizasına çıkıyormuş bebekler
nimetiplikci Arzu45 benimde bebegim erkek cok hareketli ultrasyonda bile yerinde durmuyor suan göbek deligim cok agriyor doktora gitmem lazım mi acaba
Arzu45 nimetiplikci benimde agriyordu o herkesde oluyor diye biliyorum ama icinde siki ti kalmasin git bakdir bence