biranneninbirbebegi Kimse sevmemis ama ben babynest i cok kullandim hala daha kullaniyorum elim ayagim gibi koltuga bile onunla koyuyorum besiginin icine koyuyorum ama anakucaginida cok kullaniyoruz ikisindende vazgecemem
HandeAnne Travel sistem bebek arabasının pusetini ana kucağı niyetine kullanabiliyoruz ya yine de ekstradan anakıcağı almaya gerek var mı sizce
Mervesg elifff07 Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı yaz cikar canim diger arkadasin gitti gidiyodan alttigini almistik bunu gorunce pisman olduk Aldigimiza ebebek ten al dedigim
elifff07 Mervesg siz lounge ana kucağınımı kullanıyosunu nasıl memnunmusunuZ çünkü fiyatı diğerlerine göre çok iyi
CansuDemir elifff07 2,5 aylık oğlum şuan anakucağında uyuyor. Uyuma yerleri benim koynum yanım,anakucağı,beşiği (reflü yatağıyla) Babynest alan arkadaşlarım daha 40 çıkmadan dolabın bi yerine fıydırıp attı.
Mervesg elifff07 yok https://www.gittigidiyor.com/ana-kucagi-ve-oto-koltugu/ana-kucagi/pasha-baby-sleepy bunu aldik ama digeri daha saglam duruyo
Tuba-Sahra Bende babynest aldım şuan memnunum salonda onda odada beşiğinde yatıyor diğer besiklere filan yerim yok die aldım iyikide almiskmmdiyorum bide ben büyük yaptırdım