iremd-1798 Sevvalaydin yüzük olsun makas bıçak olsun hepsinde erkek çıkmıştı ama kızım olacak 37 haftalık olduk. Bence de cinsiyet için bunlara inanmayın. Rabbim sağlıkla nasip etsin ikisi de evlat ❤️
kar_kristali Sevvalaydin annem hep derki altın elementi erkeği çeker.koz çocuğunı iter. Bu yüzden daire çizer. Bunun bilimsel olarak bir boyutu varmı bilmiyorum😃ben üçüncüye hamileyim üçündede doğru çıktı. Kime yaptıysam oda doğru çıktı. Yüzüğü sabit tutmak elinde oynatmamak önemli. Hatta eşinize tutun yüzüğü ondada git gel yapacaktır. Ben inanıyorum bilmiyorum.
Sevvalaydin @“Dilarac”#p33034497 cinsiyet farketmiyor benim için sadece cevremdekiler ısrarla erkek dediği için sormak istedim tabiki hurafe biliyorum ama gerçek olan da var mı son postta yüzük testi hiç şaşmadı diyen birisi oldu onun için sordum
Balkan77 Sevvalaydin ablamın hiç şaşmadı doğru çıktı hep şaşırmıştım bende bakalım bende doğru çıkacak mı ☺️
Dlar Canm valla ne yalan söyleyim asla inanmam böyle şeylere ama iki hamileliğimin ikisinde de börek bu test tuttu diyetleri tuttmadi bide cin takvimi miydi neydi çok ciddiyim iki çocuğumda da direk tuttu 😅
Leyliya Sevvalaydin benim 2 kız 1 erkek çıkıyordu hep yüzük testinde ikizlere hamileyim ve iki kız bekliyorum💗
Esinnur63 Sevvalaydin Bende denedim erkek diyor ama bakalım 11 haftalığız bekliyorum heycanla herşeyden önce sağlık olsun inşallah☺️
MorKelebek54 Sevvalaydin hamile oldugumu ogrenmeden bi kac gun once kizenimmke bu testi yaltik bana hep kiz kuzenime erkek cikiyodu kuzenim evli bile degil bu arada bana kiz cikiyodu ama oglum oldu inanmayin biyle seylere sans isi biraz
Nevrie Sevvalaydin valla inanmam ama merak denemekten ne kaybederim ki dedim 2-3 kere hep kız çıktı, sonra rus takvimi, çin takvimi falan denedim erkek çıktı… Oğlum oluyor nasip kısmetse 😀
Ulcakf Benim doğru çıktı. Arkadaşımda hamileydi ama o cinsiyeti öğrenmişti onunl aynı anda yaptık ikimizinde doğru çıktı.